Kuchyně

K nové kuchyni Camelot vinylová podlaha FatraClick za 1,- Kč!

K uspořádání soutěže nás vedla úvaha: Proč nepovýšit podlahu na uznávaný doplněk s dobrým designem, který bude ceněn stejně jako ostatní zařizovací předměty v moderní domácnosti? Podlaha dnes už není něco, na čem příliš nezáleží, ale naopak pozvedává úroveň bydlení a přispívá výrazně k působivému vzhledu celého prostoru. A hlavně o dobrém výrobku se mají lidé dozvědět a soutěž je dobrou motivací k přemýšlení o kvalitní podlaze FatraClick. Už jsme se přesvědčili, že ti, kterým se naše novinka líbí, mají jeden velký problém. Jaký dekor si zvolit? Vybělený dub, či provokující stará prkna nebo raději tradiční vzhled v teplých tónech hnědé? V každém případě už cítí, že nová podlaha od nás nezanikne, ale vzbudí obdiv návštěv a spokojenost majitelů.

Proto věříme, že spojení podlahy FatraClick a kuchyní značky Camelot, od firmy SYKORA bude pro zákazníky velmi atraktivní a pomůže upevnit postavení značky FatraClick v povědomí koncových zákazníků.

Pravidla soutěže jsou velmi jednoduchá. Stačí objednat kuchyň na míru v showroomu firmy SYKORA, vyplnit anketu, odpovědět na soutěžní otázku a vybrat jeden z dekorů vinylové plovoucí podlahy FatraClick. (Podrobná pravidla a seznam showroomů, kde je možno soutěžit, najdete na webových stránkách: www.vpodlahy.cz nebo www.camelot.eu). Každý měsíc vyhrává zákazník, jehož odpověď na soutěžní otázku bude nejblíže realitě, vinylovou podlahu značky FatraClick do své nové kuchyně.

www.vpodlahy.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *