Kuchyně

Ložnice či kuchyně snů? Zkuste špičkové truhlářství v Praze.

Půvabná koupelna může být součástí i vaší domácnosti. Zdroj: https://www.truhlarstvi-marek.cz/jiny-nabytek-na-zakazku-fotogalerie/

Nezávazná poptávka

I když vaše představy nejsou zcela uceleny, nic nedáte za pouhé vytvoření poptávky, například u Nábytku Marek v Praze. Odborníků se můžete zeptat na cokoliv a vybírat ze široké škály materiálů. U kuchyní vám zdarma vytvoří i několik variant 3D návrhů, abyste měli s čím srovnávat.

Originální vybavení

Toto profesionální truhlářství v Praze je na trhu již přes 20 let. Za tu dobu vybavilo nespočet domácností, ale i firem, restaurací, barů a ordinací. Vyrobit si zde můžete ložnici, vestavěnou skříň, atypický stolek či například vinný sklípek.

Všimli jste si nádherného barového pultu v OC Letňany? Samozřejmě jde o skvělou práci odborníků z Nábytku Marek. Zdroj: https://www.truhlarstvi-marek.cz/recepce-a-barove-pulty-fotogalerie/

Služby

Doprava vybavení je náročnou a nákladnou záležitostí. Nábytek Marek nabízí dopravu do 30 km zdarma a 3 roky záruku na každý vyhotovený kus. Kromě toho si zde můžete nechat i nějaký nábytek opravit. Nechcete vyhodit starobylou skříň po prarodičích, ale potřebuje odborný zásah? Malé opravy jsou odborníci schopni provést přímo u vás doma. V opačném případě jej odvezou na provozovnu a poté zpět k vám domů.

Jestliže máte něco na srdci, obraťte se s důvěrou na Nábytek Marek. Za zeptání nic nedáte a můžete získat skvostný kus nábytku do vašeho domova.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *