Kuchyně

Moderní betonové kuchyně

Renovace kuchyní nemusí být oříšek

Nedokážete si představit, že by byla vaše kuchyně zastaralá, nefunkční a vzhledově nevhodná? Rozhodněte se tedy pro designové betonové kuchyně, které vás uchvátí ve všech směrech. Možná jste nevěděli, že dodají celému prostoru jedinečnost. Beton je velice odolný a pyšní se dlouhou životností, také se skvěle kombinuje s dalšími materiály, jako jsou sklo, dřevo i kov. Když vše sladíte s jemnými dekoracemi a doplňky, vznikne komfortní interiér.

Vaření se stane vaším koníčkem

Moderní betonové kuchyně padnou do oka každému zákazníkovi. Pomocí propracovaných betonových prvků získá prostor elegantní vzhled. Renovace kuchyní díky betonovým prvkům vytvoří zcela unikátní design. Hlavní roli hrají betonové kuchyňské ostrůvky, které jsou praktické a dokonale se kombinují s dřevěnými i nerezovými komponenty.

Kde pořídit betonové kuchyně?

Obraťte se na společnost Different Design. Okamžitě vás omámí minimalistický styl. I když je beton nevšedním materiálem, pro renovaci kuchyní je jako stvořený. Betonové stěrky jsou tenké jen 2 mm, a přesto zaujmou vynikající odolností. Pakliže se rozhodnete pro kombinaci betonové kuchyně se stěnou a podlahou, dočkáte se originálního výsledku. Za zmínku stojí systém PANDOMO, který lze použít pro podlahy i stěny. PANDOMO stěrky umí vytvořit hladké i hluboce strukturované povrchy. To platí pro stěny i podlahy. Moderní kuchyně z betonu potěší oko nejnáročnějšího klienta.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *