Kuchyně

Nová kuchyň? Už žádný problém!

Všechny ty, kteří si na novou kuchyň brousí zuby, jistě potěší, že se v Horních Počernicích otevřely dveře zbrusu nového showroomu společnosti Inades. A co že je na tom tak potěšujícího? Inades totiž přichází na trh se zcela novou filosofií a cílem „ukázat lidem, že to jde i jinak“. Již samotný vznik Inades byl ve své podstatě výjimečný, neboť tato společnost nestojí na olbřímím komerčním portfoliu, ale na poctivé práci a dlouholetých zkušenostech svých zaměstnanců, kteří mají klientům opravdu co nabídnout. O čemž se koneckonců mohli už přesvědčit návštěvníci stávajícího studia v Poděbradech.

 

 

Prostě a jednoduše – Inades je o lidech. A to o lidech, řekněme, na obou stranách stolu. Jakási symbióza je utvářena už počátku samotného projektu, neboť designer se snaží plně přizpůsobit možnostem svého klienta. Praxe samotná je taková, že designeři pracují převážně v terénu a jejich pracovní doba je zcela flexibilní. Lidově řečeno, designer začíná pracovat ve chvíli, kdy jeho klientovi práce končí. Není tedy potřeba si kvůli plánování kuchyně brát dovolenou, či utíkat dřív ze zaměstnání. Díky této „šikovné maličkosti“ se můžete všemu věnovat s čistou hlavou a v naprosté pohodě.

 

 

Tato úzká spolupráce přináší i další nespornou výhodu – celou dobu máte svůj kuchyňský projket plně pod kontrolou. A jak říkají samotní designeři: „Jediný způsob jak vytvořit ideální kuchyň, je znát do podrobna klientovi představy a nahlédnout do jeho životního stylu“. Proto se nenechte zaskočit otázkami typu „Vaříte rádi?“, či „Máte doma pejska?“ a nebuďte překvapeni, pokud vám bude designer i něco vymlouvat. Můžete si být 100% jistí, že to dělá pouze pro vaše dobro. Inades si totiž klade za cíl vždy dokonale skloubit design s praktičností. Navíc, projekt a veškeré služby s ním spojené vás, při koupi kuchyně, nestojí ani korunu.

Pro ty z vás, které zajímá finanční dostupnost Inades kuchyní máme také dobré zprávy. Kuchyně samotné jsou německé výroby a v kvalitě drží jasný prim.  Přičemž ceny jsou přitom více než přátelské!

 

Inades samozřejmě nezapomíná ani na nabídku kvalitních spotřebičů a doplňků.

Vše je zde zastoupeno v široké škále vysoce renomovaných značek a je jen na vás, které co si do vaší nové kuchyně vyberete. Jako malou ochutnávku jmenujme spotřebiče Whirlpool, Bosh, Siemens, Ilve, Miele a spousta dalších.


 

Doplňky pak reprezentují např. italské kávovary Grimac a luxusní příbory Spooon.

 

 

V nově otevřeném showroomu Inades se v nejbližsí době můžete těšit i na jeden naprostý unikát, který vám pomůže přenést představy o nové kuchyni do reálu. Část prostoru bude totiž věnována maketám v reálné velikosti a vy si, s pomocí designera, můžete svou kuchyň postavit nanečisto.

 

A tak bychom mohli pokračovat dál a dál, neboť výhod, které Inades nabízí je opravdu hodně a určitě stojí za to informovat se přímo, takříkajíc, u zdroje (www.inades.cz).

Nicméně po ty z vás, kteří přece jen ještě váhají dodáváme, že ku příležitosti otevření showroomu se společnost rozhodla věnovat prvním 500 zákazníkům krásnou indukčí desku zcela ZDARMA!

Kdo něvěří, ať tam běží!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *