Kuchyně

Zakomponujte nové trendy do své kuchyně snů

Kuchyně, se kterou si splníte své sny

Tu správnou kuchyň na míru si budete užívat ideálně po celý život. Je tedy jasné, že její výběr by měl být opravdu pečlivý a promyšlený. Připravte si základní představu o tom, co ve své kuchyni chcete. V úvahu vezměte prostorové možnosti vašeho bytu a určitě se nebojte experimentovat s otevřeným prostorem a pěkně vypadajícími výklenky. Cílem je využít prostor naplno a zároveň si ponechat dostatečnou volnost pro příjemný pohyb při vaření. Kuchyně vytvořená na míru vašim představám se stane tou nejoblíbenější místností v celém domě.

Co nejlepší využití prostoru

Stále větší oblibě se v kuchyní těší vestavěné skříně. Často jsou součástí jednoho většího komplexu dohromady s myčkou, troubou a ledničkou. Souvislá stěna se zakomponovanými skříněmi pomáhá šetřit prostor a dodává celé kuchyni promyšlený a kompaktní vzhled. Oblíbené jsou kuchyňské linky volně stojící uprostřed místnosti, kde vytvoří stylový a zároveň praktický ostrůvek. Při co nejlepším využívání prostoru zkuste zapřemýšlet i nad tím, jestli nebude dobré propojit kuchyň s jídelnou. Výsledkem bývá vzdušný prostor a tato varianta se hodí do malých i velkých interiérů.

Pro inspiraci, jak by mohl vypadat výsledek, se podívejte na fotogalerii kuchyní. Vyberte si ty prvky, které se vám líbí, a vzájemně je propojte do vysněné kuchyně vašich představ a snů. Nemusíte mít nutně vyhraněný jeden styl, ale propůjčete své kuchyni trochu vlastní originality a kombinujte nové trendy v podobě jednoduchých barev a tvarů s klasickými například dřevěnými prvky a stylovým vybavením.

Nové moderní trendy, ale i návrat ke klasickým stylům

V době moderních technologií se lidé často vrací k původním hodnotám a touží po kuchyni vypadající skoro jako na chalupě či u babičky. Nábytek na míru je možné uzpůsobit vlastním představám a získat výsledek snoubící moderní provedení s historickým kouzlem. Pro úplně nejlepší představu je dobré nechat si zhotovit 3D grafický návrh vaší nové kuchyně. Ten upravíte mnohem snadněji a skutečný výsledek pro vlastní realizaci již bude naprosto perfektní. Součástí každé správné realizace kuchyně na míru by měla být také instalace elektrických spotřebičů a kompletní připravení prostoru. Důležitým bodem návrhu je i představa o ceně, která se dá následně upravovat díky použitým materiálům a náhradou za jednodušší řešení. Ve výsledku tedy zjistíte, že pořízení kuchyně na míru nemusí být příliš drahé a naopak cena může být téměř srovnatelná s některými běžnými kuchyňskými sety. 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *