Nové hnízdo

Nové hnízdo: Nuda v Brně? Kdepak! Byt či dům v Novém hnízdě z Jihomoravského kraje

První nemovitostí k prodeji je byt v Brně s dispozicí 3+kk přímo v historickém jádru města s výhledem do parku. Výhodou je celková nedávná rekonstrukce nabízeného bytu. Pokoje mají plovoucí podlahu, v ostatních částech bytu je položena dlažba. K bytu navíc náleží podíl na další bytové jednotce v domě. Majitel bytu podniká a má finanční problémy. Podaří se mu prodejem bytu splatit dluh ve firmě?

Dále nabízíme domek 4+1 v malé vsi s asi čtrnácti sty obyvateli, 30 km od Brna. Dům je z 90 % nově postavený a náleží k němu zahrada o 1000 m2 s ovocnými stromy. Výhodou je garáž pro 2 auta. Stačí jen dokončit venkovní terasu a krb a dům snů je kompletně hotov. Rovněž občanská vybavenost v obci je na dobré úrovni. Majitelkou prodávaného domu je mladá žena se dvěma dětmi. Náhle se u ní ale změnila rodinná situace. Co ji přivedlo k tomu opustit ideální bydlení a kam se bude stěhovat?

V každém díle nabídneme navíc i malé překvapení! Ve všech epizodách totiž navštívíme známou osobnost a prohlédneme si její bydlení. V první epizodě se podíváme, jak si vylepšil své bydlení kubánský módní návrhář Osmany Laffita! Kde a v jaké bývalé budově žije? A jaké zvíře mu hlídá dům, když pes by byl příliš fádní?

Sledujte úvodní díl nové série o prodeji nemovitostí již v neděli 14. října od 13.05 hod na Primě!

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *