Nové hnízdo

Život ve Velké Chuchli? Na dosah máte velkoměsto i les

Luxusní bydlení s přírodou kousek od domu a možnost jít na procházku do lesa, kdykoliv se vám zachce… I tak může vypadat život v Praze.

Pokud hledáte místo, kde budete moct bydlet moderně a na úrovni a kde zároveň získáte trochu klidu od ruchu velkoměsta, tak je nejlepší podívat se na nabídku v okrajových částech Prahy.

Dobré spojení s centrem

Přírodu tu většinou máte na dosah, a tím pádem i řadu výletních příležitostí. Zároveň není problém dojíždět do centra za prací nebo za zábavou, kdykoliv se vám zachce.

Vyzkoušet můžete třeba Velkou Chuchli, která je součástí městské části Prahy 5. Samotná obec, která leží na jihozápadě metropole, působí typickým poklidným maloměstským životem. Autem, vlakem nebo autobusem jste ale odtud během chvíle na Smíchově, odkud se už kamkoliv do Prahy dostanete bez problémů. O váš společenský život se tedy bát nemusíte.

Bydlení s výhledem

Luxusní bydlení najdete například v residenčním resortu Vily Chuchle, kde má celkově být postaveno více než sto vil. Tato čtvrť se nachází na svahu, takže se můžete těšit na výhled na zastavěný pravý břeh Vltavy.

Součástí většiny vil je prostorná zahrada i terasa, na které můžete na jaře či v létě relaxovat. Samozřejmostí jsou i parkovací místa. Kromě garáží mají vily nekrytá garážová stání, takže starost si nemusí dělat ani domácnosti s více automobily.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *