Okna a dveře

Okno dvakrát úspornější než plastová a dřevená okna

Nové okno SULKO Profi+ se čtyřmi skly s velkou rezervou vyhovuje dokonce i evropským požadavkům na úsporné domy pro rok 2020. Podle platné směrnice EU by se totiž od roku 2020 měly stavět pouze domy v téměř nulovém energetickém standardu.

 

Čtyřkomorové zasklení okna Profi+ láme rekordy v úspoře tepla

Nové supertěsné okno SULKO Profi+ přináší zásadní zlom v oblasti tepelné izolace. Kompozitní okno s unikátním čtyřkomorovým zasklením prolamuje historickou hranici součinitele prostupu tepla Uw = 0, 50 W/m²K, kterou se dosud marně snažili překonat přední evropští výrobci oken. SULKO potvrdilo roli inovátora a s oknem Profi+ dosahuje rekordního součinu prostupu tepla Uw = 0,47 W/m²K.

 

Čtvrté těsnění, RAU-FIPRO a temomoduly pro ještě lepší izolaci

Díky čtvrtému těsnění na bázi silikonu dosahuje okno SULKO Profi+ maximální těsnosti a minimálních hodnot spárové průvzdušnosti. Speciální systém zasklívání pak eliminuje průnik vzduchu křídlem okna. Okno Profi+ vyhovuje pasivním i energeticky nulovým domům a je vhodné pro použití v budovách s nucenou výměnou vzduchu s rekuperací tepla. Navíc je Profi+ s integrovanou kompozitní výztuhou RAU-FIPRO oknem na celý život, protože nepotřebuje ocelové výztuhy, které mají sklon korodovat. Rám i křídlo okna Profi+ jsou navíc vyplněny unikátními termomoduly pro dosažení ještě lepších hodnot součinitele prostupu tepla.

 

Okna SULKO jsou kvalitnější než konkurence, nebo při stejné kvalitě levnější až o 10 %

Uživatelé, kteří touží po dokonale izolujících oknech, mají nyní na výběr. Mohou buď zvolit to absolutně nejlepší okno SULKO Profi+, anebo se spokojit „pouze“ s pasivním oknem SULKO Optimo+, které jako jedno z mála oken na trhu prolamuje hranici Uw=0,80 W/m²K. Přitom je však můžete pořídit až o 10 % levněji než srovnatelně kvalitní okna konkurence.

Více informací o superizolujících oknech SULKO získáte na www.sulko.cz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *