Okna a dveře

Pracují z domova a chtěli maximální komfort.

„Jelikož často pracujeme z domova, chtěli jsme naši podkrovní pracovnu jen lehce přistínit, aby nás sluneční světlo neoslňovalo a neodráželo se nám na monitoru počítače. Zvolili jsme proto plisovanou roletu, která odpovídá našim požadavkům. Navíc jsme ji objevili v jemně krémové barvě, kterou jsme použili i při zařízení naší pracovny, takže nám vše hezky ladí dohromady,“ říká Jakub s Eliškou.

Plisovaná roleta VELUX umožňuje citlivou regulaci světla. Jemné světlo procházející roletou vytváří příjemnou atmosféru v interiéru. Okraje rolety se pohybují v tenkých vodicích lištách, díky kterým se velmi jednoduše ovládá. Horní i spodní ovládací lištu je možné nastavit v jakékoli pozici, třeba i uprostřed okna. Plisovaná roleta se hodí do každé podkrovní místnosti, kde je potřeba utlumit intenzitu světla. Kombinace plisované rolety se zastiňovací nebo zcela zatemňující roletou v jenom balení poskytuje ještě větší variabilitu zastínění. Plisovaná roleta je nabízena s více než 30 různými motivy.

Přesné ovládání dopadu a množství světla v podkroví poskytují zase lamelové žaluzie VELUX, které v sobě spojují klasickou eleganci s jednoduchostí. Nový zeštíhlený design bočních vodicích lišt a horní krycí lišty a zároveň samotné konstrukční vylepšení lamel včetně posuvného jezdce umožňují jednoduché a tiché ovládání žaluzií. Nejčastěji se lamelové žaluzie používají v pracovně, ale jsou vhodné i do koupelny či kuchyně. V nabídce je 9 barevných variant.

Jednoduché a účinné zastínění nabízí i zastiňovací roleta VELUX. Průsvitný materiál dodává jemný barevný odstín světlu v místnosti a zároveň tlumí jeho ostrost. Během dne místnost příjemně a prakticky zastíní a dodá jí originální vzhled a styl. Je vyrobená ze stálobarevné tkaniny odolávající nečistotám. Zastiňovací roletu můžete na okně nastavit v jakékoli pozici a je ideální například do dětského či obývacího pokoje. Dodává se v téměř 40 variantách barev a vzorů.

Plisované rolety, lamelové žaluzie a zastiňovací rolety VELUX pořídíte s manuálním nebo dálkovým ovládáním na elektrický pohon. Zastiňovací roletu si můžete zvolit i s dálkovým ovládáním na solární pohon.

Ještě lepšího komfortu v podkroví i během horkých letních dnů dosáhnete kombinací vnitřních rolet a žaluzií s venkovní markýzou nebo předokenní roletou. Získáte tak kontrolu nad vstupem slunečního tepla do místnosti. Tomuto tématu se budeme podrobněji věnovat v dalším článku.

Zvýhodněná cena

V období od 1. května do 31. srpna 2011 můžete využít při koupi rolet a žaluzií VELUX 15% slevy. Na předokenní rolety VELUX se v tomto období vztahuje dokonce 30% sleva. Více informací najdete na www.velux.cz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *