Ostatní

Toužíte ozdobit své tělo? Svěřte se do ruky odborníkům!

Ty, kteří touží po nějaké ozdobě a zároveň nechtějí se svým tělem hazardovat, jistě potěší následující zpráva. V Praze vznikl zbrusu nový salón Los Keros TV, který jsme pro vás na vlastní kůži vyzkoušeli a nutno říct, že jsme byli upřímně nadšeni! Předně, je velmi potěšující, že salón nemá „ďábelskou image“, na kterou jsme u podobných zařízení zvyklí, a která nemusí být „obyčejnému člověku“ příliš příjemná. V salónu Los Keros vše dýchá pohodou, nenuceností a každému návštěvníkovi se dostane milého přivítání.

 

Naši exkurzi jsme odstartovali v tatérně (místnost, kde vzniká tetování…nebo chcete-li tatoo, či kérky), kde jsme si hned na úvod prohlédli ukázky prací zdejších mistrů tatérů a nad jejich úžasnými díly se nám zatajil dech. (Doporučujeme nakouknout zde) Zároveň nám byla poskytnuta nesmírně přínosná, nezávazná konzultace, kterou jsme ocenili i jako „již zkušení“ zákazníci tetovacích salónů. Velmi nás také potěšil fakt, že nám byla automaticky představena hygienická pravidla a přísné zásady sterility salónu. (O pravdivosti slov jsme se na vlastní oči i přesvědčili, neboť zdejší lékařský sterilizátor jel naplno) Tady se opravdu nechodí s kůží (a zdravím) na trh! S odstupem času a možností porovnání s jinými salóny musíme říct, že výsledný efekt tetování je nejen parádní, ale že i hojení bylo naprosto bez problémů a navíc i překvapivě rychlé.

 

Ukázaka uměleckého make-upu od Mikiny a samotná Mikina (vpravo)

Dalším „testem“ Los Keros TV byl piercing, který jsme taky nemohli nechat bez vyzkoušení. Naše spokojenost byla opět veliká! Jak by také jinak, když nám dveře svého království otevřel Michael (známý také jako Michal, Myšák…nebo také Mišák), který je snad nejslavnějším piercerem v ČR a kterého jsme byli zvyklí potkávat v pražském salonu Hell. Michael je opravdu skutečným mistrem jehly a svého oboru, takže za samotný „vpich“ péči, hojení i celkový přístup dáváme opět jedničku s hvězdičkou!

Další známá tvář nás uvítala při vstupu do „vizážistické komnaty“, kde se rodí originální styling a super umělecké make-upy. Usměvavá Mikina (opět bývalá a velmi známá členka Hellu) nás přivítala, představila nám svou vizi, vytvořenou na základě svého odborného úsudku, a za chvíli začala čarovat opravdová kouzla, kterými změnila dámskou část naší posádky v nebezpečné kočky! Při následném pohledu do zrcadla jsme se samy musely pochválit! :o) ….A jelikož se blíží večírek a naší kolegyni svatba, hned jsme si s Mikinou dohodly termín na další líčení a úpravu vlasů pro slavnostní příležitost. Už se MOC těšíme!  Mimochodem, Mikina pořádá se svými super modelkami stylové přehlídky na různých významných akcích a už jen podle prohlédnutých fotek, musíme říct, že je to paráda. Pokud tedy nevíte, čím oživit svou významnou událost, nebo kam zajít jen tak „na kukačku“, určitě se s ní domluvte.

Den v salonu nám utekl tak příjemně, že jsme jen velmi neradi toto prostředí opouštěli. A jelikož nám i naše nové ozdoby byly málo, zakoupili jsme si na závěr ještě pár parádních oblečků Too Fast a dárkové poukazy, které brzy poslouží jako velmi originální dárky pro kamarády. Pokud si také, stejně jako my, marně lámete hlavu s dárky k narozeninám či pod stromeček, tak nezoufejte a objednejte poukazy na Los Keros. Na poukaz můžete vložit libovolnou finanční hodnotu a poukaz využít na jakékoliv zboží, či služby přímo v salonu – od tetování až po nákup oblečení, či šperků. Vřele doporučujeme i návštěvu na facebooku, kde se dozvíte mnoho užitečného i zábavného. Najdete nás i na Facebooku ZDE.

Na závěr našeho článku si neodpustíme malé zamyšlení…Jak jsme již psali, bylo pro nás velkým překvapením, že zakládající členové kdysi renomovaného pražského Hellu (Michael, Mikina, Kat) se najednou vydali svou vlastní cestou. Ale po dni stráveném v jejich novém, překrásném salonu je nám vše víc než jasné. Moderní zdobení těla určitě nemusí být spojováno pouze s jistou „extrémností“, neboť je opravdu nedílnou součástí dnešního všedního života. (Vždyť i pouhé nošení náušnic je piercing.) Úkolem tohoto, opravdu profesionálního, salónu je přinést neomezené možnosti „zdobení“ široké veřejnosti tak, aby se nikdo nemusel bát zaklepat na dveře. My osobně jsme za tuto možnost velmi rádi a salon Los Keros TV vřele doporučujeme všem, kteří touží nejen po prvotřídním výsledku, ale i po tom, aby o něj pečovali skuteční odborníci. My tam rozhodně nebyli naposled :o) Sečteno podtrženo – kvalitní tetování, piercing, styling = Los Keros TV.  Přejeme vám krásný zážitek!

   

Mikina, piercer Michael a tatérka Kat

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *