Osvětlení

Barevné Vánoce i díky náladovému a pocitovému osvětlení

 

Inspirujte se v internetovém obchodě Rájsvítidel.cz, kde nabízejí interiérová pocitová svítidla k naladění atmosféry. Produktová řada LivingColors jsou svítidla ve tvaru koule, která obsahují 7 výkonných LED zdrojů v nejrůznějších barevných provedeních, celkem s možností kombinace až 16 mil. barev. Svým tvarem nahrávají dokonalé vánoční atmosféře. Vánočními koulemi tak můžete ozdobit nejen stromek, ale i interiér bytu, domu.

Tato svítidla jsou luxusním a zároveň neokoukaným dárkem. Koupit je můžete pro různé účely…

 

Do interiéru i exteriéru

Náladové a pocitové svítidlo je ideální k naladění správné atmosféry v interiérech. Například pro relaxaci, při které se zbavujete stresu, při posezení s přáteli, pro intimní chvilky nebo jako doplněk bytu.

Svítidla můžete umístit takřka kamkoli. K světlu tak stačí přimontovat držák, který společně s pocitovým osvětlením utvoří zajímavé stropní osvětlení. S jednoduchým sloupkem zase vytvoří barevnou kombinaci plnohodnotné lampy do obýváku.

Voda a svítidla. Že to nejde dohromady? To neplatí o tomto speciálním typu osvětlení. Stačí si zakoupit svítidlo z produktové řady Philips Aqualight a romantiku si můžete vychutnat ve vaně nebo v bazénu. Nemusíte se bát úrazů od elektrické energie, svítidla jsou totiž vodotěsná s vlastním zdrojem uvnitř.

Obavy z vysokých účtů za elektřinu jsou zbytečné. Jedná se o kvalitní, barevný typ osvětlení pomocí LED diod, což zabezpečuje minimální odběr energie.

 

Nabídka LED svítidel je široká!

Philips Candelight Imageo je sesterská řada produků Aqualight, kterou můžete využívat v interiéru i exteriéru. Vyzdobte si tedy okno nebo rovnou celý dům, zahradu touto barevnou a statickou variantou svítidla.

Oblíbeným typem barevných LED svítidel jsou pro své universální použití tzv. LED pásky – Philips Imageolight Strip Colour. Vyzdobíte jimi ponurý kout, zrcadlo, kuchyňskou linku nebo třeba zadní prostor televize.

S náladovým a pocitovým osvětlení darujete pod stromeček zároveň relaxaci, bojovníka proti stresu a nádherný bytový doplněk.

Nedokážete si vybrat? Nejste si jisti zda dokážete dobře vybrat? Pro Vás jsme připravili dárkové vánoční poukazy pro možnost libovolného výběru osvětlení obdarovaným dle jeho preferencí. Tipy na vánoční dárky vč. Poukazů vybírejte z naší vánoční nabídky, s produkty skladem k expedici ihned – do Vánoc. Vše jen na RájSvítidel.cz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *