Osvětlení

Kvalitní LED žárovky mají smysl

 

A co neznačkové LED žárovky ze supermarketů?

Samozřejmě chápeme, že cena hraje svoji roli. A právě supermarketová nabídka je o ceně. Nikoli však o kvalitě. Mnozí z vás to určitě zažili. Pořídíte si LED žárovku v supermarketu a již po několika měsících běžného užívání náhle zjišťujete, že už některé diody ze sestavy na žárovce nesvítí, či dokonce značně poklesla intenzita světla.

Dokonce jeden velmi respektovaný časopis uvedl ve svých testech i skutečnosti o rizicích úrazu elektrickým proudem u některých výrobků, nejčastěji původem z Číny. Kde hrozí riziko úrazu elektrickým proudem, existuje i jisté riziko požáru!

 

Značková LED žárovka – radikálně lepší

U značkových LED žárovek máte jistotu, že výše uvedené problémy téměř nehrozí. Kupříkladu LED žárovky Verbatim vám zajišťují životnost a stálost intenzity světla daleko přesahující dvouletou záruční lhůtu. Výjimečná kvalita s prověřeným původem všech komponent.

 

Co pocítíte za změnu?

Výsledkem užívání značkových LED žárovek Verbatim bude vaše poznání, že se nevyplatí šetřit tam, kde je třeba skutečná kvalita a bezpečnost. Právě v případě LED žárovek dokonale platí, že nikdo není tak bohatý, aby si kupoval levné věci. Jelikož za čas, kdy Vám bude jedna značková LED žárovka spolehlivě sloužit, spotřebujete těch levných několik. Což se neblaze projeví na vašich utracených financích. A navíc, nebudete se muset obávat na LED žárovku sáhnout. Značkové LED žárovky Verbatim jsou bezpečné a úraz elektrickým proudem nehrozí.

 

 

Dál už jen kvalitní LED žárovky

Kvalitní a bezpečné LED žárovky Verbatim pořídíte za výborného poměru cena versus výkon v internetovém obchodě Luxo.cz. Pozor, nyní až do konce roku 2012 je doprava zcela zdarma! Neváhejte si pořídit kvalitní a bezpečné výrobky do své domácnosti nebo firmy. Všechny produkty LED osvětlení, LED pásky a další produkty si můžete rovněž prohlédnout v našem novém showroomu v Praze 4 v ulici Pod vinicí 27. Těšíme se na vás.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *