Osvětlení

Svítidla a osvětlení za výprodejové ceny už jen pár dní!

Je z čeho vybírat?

Rozhodně! Nabídka zahrnuje snad všechny typy svítidel, která lze pořídit. Naleznete zde závěsná svítidla alias lustry do obývacích pokojů, plnící roli centrálního osvětlení, stejně tak jako stojací lampy nebo stolní lampičky, tvořící doplňkovou roli osvětlení, až po venkovní osvětlení typu lucerny či venkovní/zahradní sloupky k chodníku pro lepší orientaci na přístupové cestě v pozdních hodinách.

Posuďte sami. Z našeho přehledu vybíráme:

Nástěnné svítidlo Eglo 83732

Kvalitní nástěnné svítidlo s vhodností použití do koupelen nad zrcadlo nebo například do chodby nad vstupní dveře nebo do stísněnějších prostor. Svítidlo je osazeno dvěma objímkami pro dva světelné zdroje zabezpečující dostatečné osvětlení prostoru. Svítidlo je možné kombinovat s ostatními modely stejné řady, proto je vhodné i pro koncepční řešení osvětlení. Nákupem tohoto svítidla ušetří -28% oproti předvánoční nabídce.

Svítidlo venkovní Massive 15020/54/10

Venkovní svítidlo typu lucerna z kvalitních materiálů (hliník/sklo) s patřičnou „patinou“, díky které působí svítidlo plně autenticky. Svítidlo lze osadit jak standartním, tak úsporným typem zdroje a samozřejmostí je i plně odolná konstrukce proti působení povětrnostními vlivy, o čemž vypovídá normované krytí IP44. Ve slevě lze toto svítidlo pořídit pod 800Kč s celkovou slevou -36%.

Čistíme sklady – Sleva až -67%!

Veškerá svítidla ve výprodeji jsou samozřejmě nová, v originálních krabicích a zcela bezvadná. Na všechny produkty je poskytována plná záruka 2 roky. Důvod pro zlevnění? Ano! Vyprodáváme vše co jsme naskladnili před vánoci a neprodali – poslední kusy stále k dispozici. Každým dnem se nabídka snižuje a nebude trvat věčně, proto spěchejte, dokud jsou.

Kompletní nabídka na www.philips-levne.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *