Podlahy a schody

Začněte od podlahy…

Každá podlaha má svá specifika a vlastnosti, podle kterých byste se měli řídit. Před koupí především promyslete, kam a jakou krytinu chcete, a zvažte i zdravotní nezávadnost materiálu. Rozhodující vliv na trvanlivost a vzhled podlah mají také klimatické podmínky v místnosti a vlhkost. Pamatujte na to, že každý materiál reaguje jinak.

Pokud hledáte podlahu, která je elegantní, zároveň odolná proti opotřebení, špíně a je nenáročná na údržbu zvolte vinylovou plovoucí podlahu FatraClick.

Díky své konstrukci má FatraClick řadu vynikajících vlastností. Je vyrobena ze 3 vrstev. Základ tvoří HDF deska s tloušťkou 6,8 mm, se zvýšenou odolností proti vlhkosti, která je opatřena zvukově izolační vrstvou korku. Vrchní část tvoří PVC materiál s velkoformátovým tiskem vzoru s PUR úpravou a nášlapnou vrstvou o šířce 0,4 mm.

Velmi odolné a zároveň pružné palubky FatraClick jsou vyráběny v rozměrech 915 x 305 mm a lze je v podstatě umístit do všech prostor vašeho bytu. FatraClick je také vybavena zámkem UNICLIC, který umožňuje snadnou pokládku plovoucí způsobem bez nutnosti pokládky jakékoliv podložné vrstvy.

V současném moderním pojetí bytové kultury se podlaha stává důležitým výtvarným prvkem. FatraClick podlahová krytina bude zajisté vyhovovat Vašim vysokým nárokům na elegantní design a zároveň určitě splní vaše požadavky na praktičnost. Kolekci FatraClick tvoří 10 elegantních vzorů dřeva, které zahrnují v současnosti velmi oblíbenou katrovanou či bělenou úpravu, ale také klasický vzor javorového či dubového dřeva. Hodí se tak do všech typů interiérů od moderně, futuristicky zařízených prostor až po klasicky elegantní byt či rodinný dům.

Podlaha FatraClick Vám bude sympatická svou dostupností, příjemným, kultivovaným vzhledem, ale i desetiletou garancí a výhodnou cenou. Pro spotřebitele, který zakoupí podlahu v obchodní síti V-podlahy (www.vplast.cz) je to 739 Kč/m2 (bez DPH).

Už teď se Vám FatraClick zamlouvá? Neváhejte a přijďte se na něj podívat do předváděcích prodejen obchodní sítě V-podlahy, kterou tvoří prodejny firmy V-plast, franchisový partneři v Karlových Varech a Pardubicích a další obchodní partneři, jejichž adresy naleznete na www.vplast.cz.

Těší se na Vás odborně vyškolení prodejci, kteří Vám FatraClick detailně představí, ukážou vzorky jednotlivých dekorů a nabídnou kompletní služby zahrnující dodání zboží i odbornou pokládku materiálu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *