Pohovky a křesla

Křesla nejen do obývacího pokoje

Křesla, taburety a chaise longue neboli lenošky patří mezi typy solitérů, které nám mohou velmi zajímavě oživit stereotypní zařízení interiéru. Často se stává, že lidé hledají co nejpodobnější typ ke své pohovce, a marně – nevyhovuje cenou, potahem, tvarem nebo není pohodlný. Zkuste se od tohoto dogmatu oprostit a zvolte křesílko, jež bude středem pozornosti celého pokoje. Vyberte jej v doplňkové barvě, která se například objevuje na dekoračních polštářcích nebo závěsech či kusovém koberci. Zajímavě vypadají i modely, které mají potahy z pestré textilie, případně může být potah sešit z kousků látek a vytváří pak jakýsi patchwork. Nebo se odvažte a vyberte extravagantní tvar, který však bude maximálně pohodlný. Vyzkoušet si konkrétní typ před objednáním je naprostou nutností!

 

Solitér Toy Jewel upoutá pozornost každého! Tento úchvatný kousek prezentovala jako letošní novinku společnost Altamoda.

 

Design ze Skandinávie je vždy poznat. Účelné křesílko se stolkem Wilmer vyrábí společnost Antitude.

 

Hledáte náhradu za své staré oblíbené křeslo, a stále marně? dejte si jej zrenovovat a počalounit kvalitním potahem.

 

U italského  výrobce sedacího nábytku Parri najdeme zajímavou novinku Birba. Jde o sezení typu vaku, které však drží tvar jako běžné křeslo. (Alax)

 

Zdroj: Náš útulný byt

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *