PR články

Novinky na art & interior 2007 + soutěž o vstupenky!

Pro tento ročník je připraveno několik novinek, jako jsou například projekt Happy Home nebo výstava Gurmán Food Design i pokračování akcí již známých, kterou je třeba expozice Design Zone.

Happy Home je průvodcem realizacemi předních pražských developerů a realitních kanceláří, spojený s návštěvou nových bytů a bytových a rodinných domů v Praze a okolí, kam návštěvníky komplexu výstav zavezou vozidla speciální autobusové linky. Úkolem projektu je osobně seznamovat veřejnost s nově realizovanými obytnými stavbami, domy a byty, cíleně informovat o možnostech jejich financování. Projekt umožní zájemcům bezprostřední srovnání jednotlivých lokalit.

Výstava Gurman Food Design představí hravou formou vše, co nějak souvisí s designem jídla, jeho servírováním a úpravou. Nádobí a náčiní k jeho přípravě či podávání. Návštěvníci budou mít nevšední příležitost rovněž ochutnávat – jídla, která jim připraví čeští mistři kuchařského umění. Autorem a kurátorem této výstavy je výtvarník Pavel Šťastný.

Projekt Design Zone vyhoví zájemcům o avantgardní interiérový design, představí práce profesionálních českých i zahraničních designérů a návrhářů v poněkud netradičním aranžmá. Zároveň se zde budou prezentovat nové značky, myšlenky a trendy.

Novinkou, o které jsme zde ještě nepsali, je také pořádání výstavy v respiriu pátého patra malé dvorany, zařazené do Přehlídky českého designu – výstava František Cubr a jeho žáci, informující o jedné z nejvýznamnějších osobností české architektury 2. poloviny 20. století, architektu Františku Cubrovi.

Souběžně s komplexem art & interior8 proběhne také třetí ročník specializované výstavy kancelářského nábytku, vybavení a doplňků OFFICE & LIFE 2007. Návštěvníci budou mít příležitost se zde seznámit s horkými novinkami, z veletrhu Orgatec, stejně jako se špičkovým domácím designem – budou představeny nové řady manažerského nábytku, ergonomické židle, podporující aktivní sezení a mnoho dalšího, vše od nejlepších českých i zahraničních společností.

Podrobněji na www.artinterior.cz a www.officelife.cz.

Soutěž o volné vstupenky!

Máte zájem o vstupenky na tuto zajímavou výstavu? Potom zašlete na info@oBydleni.cz odpověď na otázku, která zní: „V jakém termínu se koná výstava art & interior 2007?“. Připojte Vaše celé jméno a adresu, do předmětu emailu uveďte „Soutěž“. 25 z vás obdrží 2 volné vstupenky. Soutěž probíhá do 22.4.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *