Pracovna

Přizpůsobte počítač interiéru

Oblečky na tiskárny, notebooky či PC se nazývají skiny (výraz skin lze přeložit jako kůže, slupka, či obal) a získávají si stále větší oblibu. Kromě pomoci při zařizování interiéru nabízí vyjádření osobitosti, individuality, odlišnost. Výrobci poskytují možnost vybrat si z již hotových modelů, můžete ale také použít vlastní nápad a navrhnout si svůj originální motiv.

Jak probíhá samotný výběr a objednání? Skiny se vytvářejí na míru. Vybrat si můžete například na stránkách www.skinzone.cz. Zvolíte některý z předdefinovaných motivů, nebo na stejné stránce zadáte vlastní obrázek. Do objednávky na webové stránce zadáte typ a číslo příslušného zařízení – nemusíte se tedy obávat o formát, rozměry by měly být odpovídající.

Až samolepku obdržíte, nalepíte ji na čistý a suchý povrch počítače nebo tiskárny. Speciální vinylová fólie s ochrannou laminací je omyvatelná a rozhodnete-li se vzhled počítače občas obměnit, nezanechává žádné stopy.

Pokud hodláte „převléct“ některý z domácích, tedy nepřenosných přístrojů, nezapomeňte vzít v úvahu složení barev v dané místnosti. Ve většině případů není vhodné volit přehnaně výrazné skiny. Na druhou stranu, máte-li umělecké sklony, můžete takto proměnit domácí elektroniku v jedinečný doplněk.

Foto: Hewlett Packard

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *