Pracovna

Vydělávej reklamou na webu nebo si piš blog, aneb práce na doma část 2.

Plňte webový obsah po společnosti

Mnoho firem i společností nabízí velmi lukrativní přivýdělek z domova. Jedná se o plnění jejich webových stránek, portálů či sociálních sítí libovolným obsahem. Většinou jsou to recenze produktů, příspěvky, komentáře, videa, obrázky, hry nebo krátké informační články. Taková forma přivýdělku je většinou ohodnocena podle publikovaných položek. Čas si zde však můžete rozvrhnout podle svých představ a někdy tu není omezené množství publikovaných příspěvků.

Vydělávejte na svém blogu

práce na doma

Píšete si blog? Dejte světu zprávu, že u vás mohou publikovat své reklamní články, bannery nebo si zakoupit zpětné odkazy. Pokud máte opravdu velkou návštěvnost a píšete třeba o bydlení, módě nebo kosmetice můžete si pomocí reklamy přivydělat opravdu zajímavé částky. Takový reklamní článek a jeho zveřejnění se může pohybovat od 150 Kč do 800 Kč, někdy i více. Pohledejte na internetu, kdo hledá umístění svého obsahu na podobných webech a odpovězte jim na jejich poptávku.

Než však začnete prodávat reklamu na svém blogu, je třeba, aby stránky vypadali dobře. Měly kvalitní obsah a nějakou návštěvnost. Velmi pěkně také vypadají komentáře u článků, které poukazují na to, že je stránka opravdu navštěvovaná a čtenáři na ní hojně diskutují.

Affiliate a provizní systém

I tento přivýdělek je vhodný pro blogy, weby nebo e-shopy. Formou bannerů nebo odkazů ve článcích nabízíte konkrétní produkty nebo služby jiných firem a společností. Za každého přivedeného návštěvníka, který si danou službu nebo produkt zakoupí pak získáte jisté provize. Výše provize a vaše výdělky se odvíjí od jednotlivých služeb. Každá firma či společnost má nastavenou jinou částku. Pokud chcete zvýšit své výdělky a nechcete mít svůj blog plný reklamy, založte si na každou službu mikrostránky. Takové malé stránky plné obsahově přínosných článků o produktu nebo službě, kde budete umísťovat reklamu i odkazy mohou být velmi pěkné a hojně navštěvované.

Staňte se programátorem na volné noze

práce na doma

Tak tento přivýdělek je už pro opravdové odborníky. Výše výdělku je zde však opravdu velká. Pokud seženete zajímavé zakázky můžete se těšit velkých zisků. Pokud tedy umíte tvořit webové stránky, šablony pro redakční systémy, vytvářet databáze, aplikace a další, můžete se stát uznávaným programátorem, který nebude mít nouzi o zakázky.

A co grafik?

Ano i tvorbou log, úpravou fotografií a další grafickou činností si můžete slušně přivydělat. Tato brigáda je vhodná především pro studenty, kteří si tak mohou své teoretické dovednosti ze školy, vyzkoušet na ostro v praxi a ještě si přivydělat na víkendové pařby.

Snad vás nějaká nabídka oslovila. Možná ji v nejbližší době vyzkoušíte. A to je dobře. Život je krátký na to, aby jsme ho promarnili sněním. Jděte a realizujte své sny, než bude pozdě.

 

Zdroj fotografií: pixabay.com

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *