Soutěže

SOUTĚŽ O VSTUPENKY na veletrh! Interiérový design na Výstavišti Incheba Expo Praha

Letošní ročník veletrhu představí české výrobce a návrháře nábytku a bytových doplňků, ale také řadu zahraničních firem z Indie, Pakistánu, Turecka, Korei a Maroka. Průmyslový palác se zaplní moderním nábytkem , vystavovateli kožených sedacích souprav od firem in-Elis, Carelli, Bytcentrum, JV Pohoda, Sofaland, moderních kuchyní firem Elben, SICC, čalouněný a dřevěný nábytek představí firmy Semqelb, Jech, Nábytek Jandík, uvidíte také nábytek do dětských pokojů, který prezentuje firma Delso. Designový nábytek předvede ve své expozici firma Home Office. Veletrh nabídne i příchuť Orientu v podobě expozice stylového nábytku z Indonésie a Thajska zástupců firem JAWA a Ubud Interier. Luxusní zahradní nábytek je zastoupen firmou Frek. Zájemci si mohou na venkovní ploše prohlédnout mobilní dům firmy Iridia. Na venkovní ploše budou vystaveny i karavany vybavené nábytkem. Široká nabídka vystavovatelů bude také z oblasti bytového textilu, podlah a doplňků do bytů.
Ve výtvarné sekci ART.EU mohou návštěvníci veletrhu vidět designové exponáty kovových soch firmy Gibbus nebo si mohou zakoupit originály obrazů známých malířů.

Bohatý doprovodný program je již nedílnou součástí veletrhu Pragointerier Living Fair. Soutěže o Nejlepší expozici , Okno a styl či Salon novinek a designu jistě potěší nejen odborníky, ale také návštěvníky veletrhu. Novinkou pro návštěvníky bude Den bytových designerů projektu Umíme udělat domov formou přednášek a konzultací zdarma. Na závěr celého dne bude vylosován výherce, který získá rekonstrukci jedné místnostisvého interiéru zdarma. Projekt Umíme udělat domov realizuje firma Dendrit Consulting a partnery tohoto projektu jsou firmy Sapeli, a.s., J.A.P., s.r.o., VW Sklo, s.r.o., Winpro s.r.o., Tikkurila s.r.o., Hanák nábytek, a.s. a tilo s.r.o. Zajímavé přednášky o psychologii barev v interiéru budou probíhat po dobu celého veletrhu v podání Ing. arch. Silvie Cejpkové. Pro fandy Horsta Fuchse je připravena autogramiáda a prezentační show.

Koupěchtiví návštěvníci veletrhu budou moci jako každý rok využít zajímavých akčních nabídek firem a veletržních slev.

Změna je život. Začněte bytem. Inspirujte se po prázdninách na veletrhu Pragointerier Living Fair.

Pro bližší informace kontaktujte:
Incheba Expo Praha, tel.: 00420 220 103 498
nebo navštivte internetové stránky www.incheba.cz/living.

SOUTĚŽ O VSTUPENKY NA VELETRH

V soutěži na oBydleni.cz získá 40 soutěžích, kteří nám pošlou správnou odpověď na soutěžní otázku a budou vylosováni, po dvou vstupenkách na veletrh Pragointerier Living Fair!

Soutěžní otázka zní: Kde se bude veletrh Pragointerier Living Fair letos konat?

Správné odpovědi posílejte na e-mail souteze@oBydleni.cz, nezapomeňte uvést celé své jméno a adresu. Soutěž probíhá do 20. 8. 2008.

Foto: firma Jech, Atelier Gibbus, WS Horst Fuchs, JV Pohoda

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *