Stavba

Jak na opravu střechy

Jestliže se chcete pustit do opravy střechy, ať už rodinného nebo bytového domu, měli byste mít na paměti několik dobrých rad, aby se dílo povedlo. Šetřit na kvalitě se v tomhle případě nevyplácí. Pak by totiž obyvatelům mohlo téct na hlavu, ale hlavně by dům nebyl vůbec vhodný k žití.

Zvolte raději odborníky

Než se sami pustíte do neodborné rekonstrukce střechy, měli byste zhodnotit celou situaci a podívat se na ni racionálně. Je lepší svěřit celé dílo do rukou těch, kteří mají s opravou střechy zkušenosti. Jedním z nich je i společnost Střechy Novák, která působí na trhu už sedmnáct let. Se svým sídlem ve středních Čechách se může pochlubit dobrou dostupností po celé republice, ale zaměřuje se hlavně na střechy v Praze. Služeb společnosti můžete využít i komplexně, tedy takzvaně na klíč. Zohlední tak vaše přání a představy a sami nemáte s rekonstrukcí střechy starosti. Vypracují vám konstrukční řešení, zajistí řemeslnou práci i dodání stavebních materiálů. Střešní krytiny, izolace nebo okna si lze zvolit od předních výrobců.

Dílo v deseti krocích

Jestliže se pustíte do opravy střechy, nejdříve musíte společnost kontaktovat. Následně vám vypracují cenovou nabídku a podklady ke stavbě. Celý projekt zpracují ve 3D vizualizaci, přidají odborné poradenství a proberou s vámi případné další detaily. Čeká vás také trojrozměrná prezentace projektu a po podpisu smlouvy se už můžete dívat, jak pod rukama řemeslníků vzniká krov. Někdy přímo ručně, jindy za pomocí strojové výroby. Pak už přijdou na řadu klempířské práce, střešní krytina a montáž ostatních doplňků. Podobné projekty se dají uplatnit nejen na rodinných domech, ale také u bytových či činžovních domů.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *