Stavba

Jak zateplit dům či byt? Stěrková tepelná izolace Q-THERM

Q-THERM interiér je ideálním materiálem pro vnitřní zateplení stěn ve stavebnictví, zvláště panelových domů, promrzajících štítových stěn, tepelných mostů a části stěn, kde vlivem kondenzace vodních par dochází k tvorbě plísní a pro všechny nedostatečně tepelně izolované objekty, kde chceme dosáhnout tepelné pohody v místnosti vlivem zvýšení povrchové teploty stěny a ovlivnit úspory energie v kombinaci s řízenou termoregulací topných systémů.

Q-THERM interiér je možno nanášet na interiérové plochy, jako jsou vápenno cementové omítky, beton, sádrové omítky, sádrokarton, prefabrikované panely, dřevo a jeho vedlejší produkty, kovové povrchy, sklo a mnoho dalších a všude tam, kde je potřeba dosáhnout zateplení a není možné použít jiné materiály či aplikační postupy.

Zkoušky a zkušenosti uživatelů dokládají, že v závislosti na typu objektu a vytápěcího režimu lze na topných nákladech ušetřit minimálně 25%.

Q-THERM má potvrzené termoizolační vlastnosti nezávislým měřením certifikovanou zkušebnou Centra stavebního inženýrství Zlín.

Q-THERM disponuje platnými certifikáty a zkušebními protokoly, díky kterým se nemusíte bát, že za své peníze nakupujete výrobek, který nefunguje. Už po první aplikaci na zkušebním místě na Vaší stěně, poznáte teplotní rozdíl a stačí Vám k tomu jen Vaše ruka! Ke Q-Thermu doporučujeme přípravky řady Borowood pro biocidní ochranu, zvýšení požární odolnosti a hydrofobizaci materiálů.

Q-THERM se také účastnil prezentací v pořadech jako
Rady ptáka Loskutáka a Receptář Prima nápadů.

Pokud byste i Vy rádi vyzkoušeli Q-THERM, máme pro vás jedinečnou akci. Zadejte do objednávky v košíku našeho eshopu www.qtherm.cz slevový kód BXER0403 a dostanete od nás slevu 200Kč při nákupu 5 litrového balení či slevu 400Kč při nákupu 10 litrového balení (trvá do 12.5.2010).

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *