Stavba

Jinonická vyhlídka je to pravé pro pohodové bydlení v Praze

Všechno podstatné na dosah

Jinonická vyhlídka se nenazývá vyhlídkou jen tak. Z oken bytu se vám totiž opravdu nabízí krásný pohled na kopec nad Radlicemi, zelené svahy Vidoule či na údolí vilové čtvrti Košíře. Kousek odtud také můžete své děti poslat do místní školy nebo školky, dojíždění nebude třeba. Občanská vybavenost zahrnující i nedaleká obchodní centra jako Nový Smíchov, Galerie Butovice nebo Metropoli Zličín zpříjemňují pronájem bytů Praha. V této lokalitě nabízí poklidné žití a vše, co jako mladý pár nebo rodina budete potřebovat.

Bezpečí a komfort

Jedno nebo dvě podzemní garážová stání doplňují jinonický prodej bytů. Praha je městem, kde se bez auta hned tak neobejdete, pokud nejste příznivcem MHD. Do garáže bezpečně „uklidíte“ auto, aniž byste dennodenně hledali nová místa na parkování a báli se krádeže. Ale můžete se cítit dobře i v domě? I tady budete dobře chráněni před případným vloupáním a ohrožováním, protože areál Jinonické vyhlídky je vybaven nadstandardním kamerovým systémem a v každém bytě i protipožárním systémem.

Realitní kancelář pro výhodnější koupi

Obraťte se na realitní kancelář, která vám při pronájmu nebo koupi bytů v Praze 5 Jinonicích pomůže rozhodnout se, co a za jakou cenu by vás lákalo. Cenová relace i vybavení bydlení je v Jinonické vyhlídce různé, záleží jen na vás, jaký komfort si budete dopřávat. Realitní kancelář usnadní jak pronájem, tak i poradí ohledně záležitostí jako je prodej bytů. Praha je totiž rájem realitek i exkluzivního bydlení.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *