Stavba

Nechte si postavit dům od profesionálů a to, co zvládnete, si na stavbě udělejte svépomocí

Chcete si nechat postavit dům od renomované firmy, ale zároveň se na některých pracích hodláte sami podílet a tím ušetřit na celkové ceně stavby? Na následujících řádcích se dočtete, jak je možné to udělat. Program firmy Ekonomické stavy s.r.o. s názvem Zlaté ručičky kombinuje šikovnost českých lidí a výhodných slev Ekonomických staveb. Tím je dosaženo snížení průměrné ceny domu o 18 procent. Tomáš Radolf z Ekonomických staveb k tomu říká: „Šikovnost českého člověka je zárukou úspěchu tohoto programu.“

Šikovnost Čechů je známá všude. Málokde na světě je rozšířené kutilství tak, jako právě u nás. Právě touto skutečností se nechali Ekonomické stavby inspirovat při realizaci tohoto programu. V čem program spočívá? Má-li klient možnost a přání dodat si některé práce na stavbě svého domu sám, Ekonomické stavby mu to prostě umožní. Klient se jednak těší z toho, že si některé práce na stavbě bude moci udělat vlastníma rukama a ještě tak ušetří na celkové ceně stavby.

V programu Zlaté ručičky jsou z dodávky Ekonomických staveb jednoduše vyjmuty dokončovací práce v domě, schodiště, podlahové krytiny, vymalování a další drobné prvky spojené s dokončením domu. Jedná se o práce, které si šikovný český řemeslník, třeba i amatér dokáže bez problémů dodat svépomocí. Tyto práce pochopitelně nepodléhají revizím ani složitým instalacím. Jsou to práce, které nemusí provádět speciálně proškolení pracovníci.

O jakých pracích se vlastně konkrétně v programu Zlaté ručičky hovoří? Rozprostření ornice po dokončení stavby, provedení hrubého záklopu z prken v půdním prostoru, realizace sádrokartonů v podkroví, dodávka zásuvek a vypínačů, dodávka a montáž zařizovacích předmětů, dodávka a montáž dřevěného schodiště, dodávka a montáž lamelových podlah, vnitřní malby a podobně. Kompletní seznam je součástí obchodních podmínek. Tento seznam není třeba dodržet. Sám klient si samozřejmě nadiktuje, co zvládne sám a jaké práce dodají Ekonomické stavby.

Ovšem i s pracemi, které si na stavbě vašeho domu hodláte udělat sami, vám Ekonomické stavby rádi pomohou. Nabízí totiž těmto šikovným klientům – kutilům možnost využít velkoobchodních slev, které Ekonomické stavby, jako největší dodavatel zděných rodinných domů, mají u svých dodavatelů. Za velmi výhodné ceny, stejné jako mají u svých dodavatelů Ekonomické stavby, tedy máte možnost nakoupit dlažbu, podlahové krytiny, truhlářské prvky a další materiály. Kombinací šikovnosti klientů a slev, které Ekonomické stavby mají u svých dodavatelů, se tak výrazně sníží koncová cena domu. Toto snížení činí v průměru až 18 procent.

Navíc v případě, že budete chtít dokončovací práce financovat za pomoci úvěru, Ekonomické stavby pomohou se zajišťováním financování i na části stavby, které samy nebudou realizovat. Tomu bude pochopitelně předcházet osobní jednání s finančním analytikem. Zde je možné detailně stanovit objem prací, které si klient bude dělat sám. Následně vám Ekonomické stavby zajistí jeden komplexní úvěr, který zahrnuje jak objem dodávky od Ekonomických staveb, tak i objem svépomocných prací. A to stále není všechno. Kdybyste náhodou chtěli dokončovací práce na domě odložit z jakýchkoli důvodů na pozdější dobu, připraví vám finanční analytici samostatný úvěr. A kdyby se vám nakonec dokončovací práce přece jen nepodařilo zvládnout, také se nic neděje. Prostě požádáte Ekonomické stavby o rozšíření objednávky a firmou vám bude dokončeno standardní luxusní vybavení dodávky domu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *