Stavba

OBI znovu rozdává 15 milionů. Vybavte se na zimu

Slevy v hodnotě 15 milionů mohli zákazníci OBI využít již na jaře letošního roku. Ačkoliv se s námi léto již definitivně rozloučilo, OBI nepřestává slavit a pro velký úspěch u zákazníků spouští další vlnu akce pod názvem „Shrábněte si slevy za 15 milionů“. Zákazníci tak mohou získat až stotisícové slevy.

Podzimní akce v OBI trvá od 7. 10. až do Štědrého dne 24. 12. 2010. Vánoce tak některému ze svých blízkých můžete zpříjemnit i slevovým kuponem. Kdo ví, třeba právě na Štědrý den získáte jednu ze stotisícových slev. Každý zákazník, který do Vánoc nakoupí v hobbymarketech OBI zboží v hodnotě nad 1000 Kč, získá některou z poukázek na další nákup v následujících hodnotách:

– 100 000 Kč

– 1 000 Kč

– 100 Kč

– sleva 10%

– sleva 5%

Získané slevové poukázky mohou být uplatněny až do 25. 1. 2011. Slevy lze pochopitelně využít na kompletní sortiment OBI. Zákazníci tak mohou výrazně ušetřit při přípravě domu nebo zahrady na zimu, nákupu sněhové frézy, lopaty, hrabla, či posypové soli. Právě nastal čas na podzimní výsadbu ovocných stromů, keřů nebo posledního sekání trávníku. Slevové akce můžete využít i pro nákup vánočních dárků. Kvalitní nářadí pod stromečkem jistě potěší nejednoho kutila.

Další informace o akci naleznete na interaktivní webové stránce www.obi15let.cz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *