Stavba

Soutěžte o zateplení svého domu na www.spickovezatepleni.cz

Na nových webových stránkách snadno a rychle naleznete informace o vhodném zateplovacím systému pro váš dům. Abyste nemuseli ztrácet čas hledáním vhodné stavební firmy, stačí vyplnit kontaktní formulář a společnost LB Cemix vám zprostředkuje kontakt se stavební firmou z vašeho regionu. Zdarma vám, doporučí vhodný zateplovací systém a připraví nabídku na míru vašemu domu i možnostem.

Všichni, kteří na stránkách www.spickovezatepleni.cz vyplní své kontaktní údaje a odešlou tak dotaz k zateplení svého domu se také automaticky zařadí do losování, z něhož v listopadu vzejdou3 vítězové. Ti získají materiál na zateplení svého domu dle vlastního výběru.

 

Výhry v soutěži o zateplení domu:

3x – materiál na zateplení domu dle vlastního výběru za 20 000 Kč

 

 

Na webu www.spickovezatepleni.cz naleznete kromě přehledu zateplovacích materiálů Cemix také schémata s vizualizací správně provedeného zateplení, referenční projekty, odpovědi na nejčastější otázky nebo přehled všech 400 dodávaných barevných odstínů fasád.

Doposud byly zájemci o zateplení zvyklí jít přímo do stavebnin nebo ke stavební firmě, kde jim mnohdy nejsou schopni poskytnout požadované informace a investoři pak odchází s materiálem, který nemusí být pro jejich projekt tím nejvhodnějším. Na našem webu www.spickovezatepleni.cz se jim při vyplnění kontaktního formuláře ozve přímo odborník ze stavební firmy, který jim kvalifikovaně dokáže poradit.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *