Stavba

Veletrh MOBITEX představí novinky ze světa nábytku a designu

Inspirujte se na veletrhu MOBITEX

Hledáte inspiraci Váš interiér? Navštivte projekt Inspirativní interiéry, který představuje reálnou ukázku toho, jak je možné pracovat nejen s prostorem, ale i jednotlivými exponáty vystavovatelů. Na co se můžete těšit? Na reálné ukázky plně vybavených obývacích či dětských pokojů, ložnic, kuchyní nebo i kanceláří. Inspirujte se již nyní

Žhavé novinky ze světa designu

V letošním roce je pro všechny milovníky designu připraveno hned několik projektů, které umožňují širší prezentaci designových novinek a trendů. Jmenujme například zcela nový projekt NEW DESIGN, který představuje platformu pro prezentaci novinek na českém trhu, nebo soutěžní přehlídku GRAND PRIX MOBITEX, která se koná v sekcích vystavovatel a student. Prezentace přihlášených exponátů již nyní na www.mobitex.cz

Nezávislá poradenská centra jsou tu pro Vás!

Pro všechny návštěvníky jsou po celou dobu konání veletrhu připravena nezávislá od-borná poradenská centra, která jsou připravena s nezávislými odbornými asociacemi a svazy. Získáte tak zaručeně správné odpovědi na všechny otázky, které se týkají vyba-vení interiéru, výběru kvalitního nábytku, stavebních materiálů, úspor energií a mnoha dalších oborů.

Úspory nejen peněz, ale i energií

Souběžně konané Stavební veletrhy Brno rozšiřují prezentaci vybavení interiéru o stále aktuální problematiku úspor nejen peněz, ale i energií jak při stavbě, tak i při provozu budovy.

Navštivte veletrhy výhodněji!

Využijte registrace na www.mobitex.cz a získejte vstupenku na veletrh MOBITEX za zvýhodněnou cenu! Po vyplnění několika identifikačních otázek Vám bude zasláno elektronické potvrzení registrace, které bude na pokladnách vyměněno za plnohodnotnou vstupenku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *