Stavba

Vyhrajte cihly na celý dům

V průběhu akce je každý měsíc zveřejňován nový článek spolu se třemi otázkami. Podmínkou pro postup do slosování je správně odpovědět vždy alespoň na dvě z nich. V každém ze sedmi kol bude udělena dílčí cena v podobě zboží za 10 000 Kč od společnosti Wienerberger.

Cihly podle stavebního projektu

O hlavní cenu mohou soutěžit všichni, kdo ve všech 7 kolech zodpověděli minimálně dvě otázky správně. Minulých kol se lze zúčastnit i dodatečně, ale již jen o hlavní cenu. Hlavní výherce obdrží kompletní systém POROTHERM potřebný na stavbu domu do objemu 700 m3. Pokud bude stavba uvedený limit přesahovat, dostane možnost dokoupit zbývající materiál od společnosti Wienerberger za výhodných podmínek.

Pro získání ceny musí výherce vlastnit stavební projekt. Na jeho základě mu společnost Wienerberger zdarma dodá stavební materiál „na míru“. Projekt lze přitom předložit až do konce roku 2008.

Registrace vstupenkou do soutěže

Podmínkou pro účast v celé soutěži nebo jen v jejich jednotlivých kolech je registrace do věrnostního Bonus programu na www.tvujdum.cz. Každý zaregistrovaný zájemce může odpovědi na otázky v každém kole zaslat jen jednou.

Více info naleznete na www.porotherm.cz a www.tvujdum.cz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *