Tipy a rady

Chystáte se na stěhování? Tyto 3 věci si stoprocentně promyslete!

1. Svépomocí, nebo s profesionály?

Hned na počátku si jednoznačně stanovte, jestli využijete služeb specialistů, anebo vše vyřešíte sami. První alternativa je sice nesmírně pohodlná, ale vcelku nákladná. Stěhování na klíč vyjde poměrně draho. Rozhodnete-li se pro řešení vlastními silami, budete muset počítat s vyšší časovou náročností a také s tím, že veškeré detaily budou jen a jen na vás samotných. Zvládnout se to ale bez potíží dá.

2. Spolehlivá doprava

Pokud máte doma pouze dvě krabice a obyčejné osobní auto, počítejte s tím, že stěhování se stane procesem, který fakticky nikdy neskončí. Optimální je proto vsadit na dopravu prostřednictvím dodávky, optimálně nákladního auta. Cesta se nemusí vůbec opakovat, jelikož do auta uložíte prakticky všechny stěhované předměty a můžete vyrazit.

3. Potřebné vybavení

Jestliže počítáte s boxy na banány, tak na ně rychle zapomeňte. Pořiďte si speciální krabice na stěhování. Důvodů pro jejich nákup by se našlo hned několik. V první řadě jsou pevné a jen tak se nerozpadnou. Druhým důvodem je bezpečnost přenášených a převážených věcí. Často v jejich vnitřku najdete také polstrování. Třetím nesmírně důležitým aspektem je pohodlí při stěhování. Úložné krabice jsou totiž opatřeny specifickými úchyty, za něž se pohodlně vezmou a přenášejí. A kde takové krabice koupit? Přece na centrum-krabice.cz.

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *