Tipy a rady

Inspirující veletrh TENDENCE 2008

Veletrh Tendence chce tento rok návštěvníkům nabídnout zajímavý průřez touto různorodou nabídkou. Přehlídce designu budou vévodit společnosti jako De.Fakto, Javorina a Interiéry Šesták, moderní nábytek představí Dřevotvar, Aksamite, Böhm, In Elis, Leonard – Innovation a mnoho dalších.

Trend designovosti se projevuje i v oblasti bytových doplňků, stolování a bílé techniky. Zajímavé inovace se Vám představí na stáncích společností Leonardo, Mobax, Fantazie, Villeroy&Boch, Hotový interiér, Cedr group, Paramit, Luis, Jannai a opět mnoho dalších. Každá žena jistě touží po kuchyni, která vystihne její charakter – přijďte se tedy podívat na to NEJ ke společnostem jako je Hanák, Fagor, Ardo, Beko, Gorenje, Ilve, Elmax či Werto.

Chcete oživit svůj domov nějakým zajímavým svítidlem…..veletrh Tendence připravil tu nejrozsáhlejší přehlídku. Začněte u společností Artemide, Aprolux, Eglo, Luminex a pokračovat můžete k Hagosu, Philipsu a společnosti ACW. Již tradičně se chystá také soutěž INLIGHT – „O nejlepší účelové svítidlo“ a nebude to soutěž jediná. Pro návštěvníky je připraven bohatý doprovodný program.

Celkový dojem z návštěvy areálu výstaviště PVA Letňany mohou ještě umocnit souběžné veletrhy Wellness Balnea a Gastro& Hotelset. První z jmenovaných je zaměřen na relaxaci, lázeňství a péči o tělo a druhý je věnován gastronomii, vybavení a zařízení pro hotely a restaurace.

Přijďte tedy strávit příjemný podzimní den ve společnosti těch nejzajímavějších trendů v oblasti bydlení, gastronomie a lázeňství. Těšíme se na Vás.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *