Tipy a rady

Jak proměnit nevzhlednou prádelnu na luxusní pokoj

Příprava je základ

proměna prádelny

Nejprve prádelnu vyklidíme, vytřeme podlahu, ometeme pavučiny a připravíme si tapetu, kterou jsme si pořídili. Pokud se nechcete, můžete si koupit pouze barvu a stěnu, si pouze natřít. Ideální jsou světlé pastelové barvy, které prádelnu rozzáří. Pokud se však nebojíte tmavých barev, můžete zkusit třeba šedou nebo černou barvu.

Šetřete pokud můžete

proměna prádelny

Než barva zaschne, připravíme si police, případně skříňky na prací prostředky. Abyste nemuseli kupovat nové, zkuste se po rozhlédnout po půdě, v kůlně nebo po bazarech či ve sběrných dvorech, jistě někde objevíte staré police nebo skříňky, které postačí znovu přetřít a budou vypadat jako nové. Volte spíše světlé barvy pro nátěr, jsou elegantní a barva na stěně pak nebude splývat s barvou na policích nebo skříňkách.

Podlaha v novém kabátě

proměna prádelny

Pokud máte na zemi dlažbu a chcete ji vdechnout nový kabát, zkuste se po rozhlédnout v obchodech po barvě, která je určená na dlažbu či kachličky. Je třeba, aby byla barva omyvatelná a nezačala se slupovat. Pokud je však dlažba v pořádku, postačí, když ji pořádně umyjete. Použít můžete vodu s octem, která odstraní mastnotu i špínu velmi dobře.

Vše na své místo

proměna prádelny

Když máte dokončenou proměnu, namontujte police a skříňky na stěnu, postavte pračku a sušičku na své místo. Pak už jen stačí umístit na police košíky s kolíčky, do skříněk uložit prací prostředky, přidat můžete také drobné dekorace, jako jsou květiny, vázičky nebo obrázky.

Videa plné inspirace

Pokud chcete další tipy a nápady, jak vaší prádelnu zútulnit, zkuste se podívat také na další videa, které jsou plné báječných tipů a nápadů na proměnu vaší prádelny.

 

www.youtube.com/watch?v=m_BzQpFabOA

 

https://www.youtube.com/watch?v=Q68-PwXYOhQ

 

Zdroj fotografií: https://www.viewalongtheway.com/, https://cz.pinterest.com/

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *