Tipy a rady

Kovové regály uplatníte jak ve skladu, tak i v garáži či dílně

Pravděpodobně nám dáte za pravdu, že předměty naskládané na zemi jednoduše zavazí, přitom řešení je poměrně jednoduché. Jestliže přemýšlíte, kam nasoukat všechny věci včetně nářadí, ulevíme vašim mozkovým buňkám a poradíme vám. Pořiďte si regálový systém, s nímž využijete prostor až ke stropu.

Stabilní konstrukce je základ

Dnešní trh sice nabízí nepřeberné množství kovových regálů, nicméně ne všechny jsou vyhovující po kvalitativní stránce. V první řadě se zaměřte na stabilitu konstrukce. Pokud totiž plánujete uložit na kovové regály nějaké těžké předměty, neměla by se konstrukce hýbat, aby nehrozilo její zhroucení.

Dalším faktorem, jenž nejspíše ovlivní výběr konkrétního modelu, je skládání. Vybrat si můžete z nepřeberného množství variací. Dokonce narazíte i na regály, k jejichž složení nepotřebujete vůbec žádné nářadí. Obávat se nemusíte ani toho, že by se jednoduchost skládání negativně podepsala na kvalitě.

Kovové regály zvládnou i půl tuny

V neposlední řadě byste se měli zajímat o nosnost regálového systému. Jestliže vybíráte regály do skladů, kde na ně plánujete ukládat nějaká těžká břemena, nosnost bude hrát poměrně velkou roli. Zatímco některé alternativy zvládnou pouze sto až dvě stě kilo, najdou se i provedení s nosností až půl tuny, což je už úctyhodné.

Vybrat opravdového profesionála na regály je jako hledat jehlu v kupce sena. Ovšem my jsme jehlu našli. Obraťte se na specialistu ABstore.cz, který má v nabídce pestrou škálu regálů.

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *