Tipy a rady

Luxusní byt ve Vancouveru. Inspirujte se!

 

Dům inspirovaný skladovými lofty v Brooklynu má moderní designové prvky, které byly kombinovány se dřevem a vytvořily tak jasný a příjemný prostor. V obývacím pokoji je otevřený regál. Nechybí ani obrovská televize, jelikož majitelé jsou zapřisáhlými fanoušky sportu.

luxusní byt

Vedle obývacího pokoje je kuchyň. Svou pozornost ihned přitáhne její svěží vzhled. Bílé skříňky táhnoucí se až ke stropu jsou skvěle zkombinovány se světlým dřevem.

luxusní byt

Kuchyňský ostrůvek má vestavěnou ledničku pro víno, dostatečně velký dřez a mnoho úložného prostoru. Z druhé strany má také prostor pro barové židličky, kde si mohou majitelé pochutnat na ranní kávě nebo rychlém občerstvení mezi zápasy.

luxusní byt

Byt disponuje také plně vybavenou jídelnou. Světlá zelená zeď se stává kulisou dřevěnému jídelnímu stolu a židlím. Nechybí ani servírovací vozík, nad kterým se pyšní překrásné umělecké dílo.

luxusní byt

Hlavní obývací prostor má velká okna s černými rámy, odkud je možné projít na prostorný balkón.

luxusní byt

Venkovní balkon s výhledem na centrum Vancouveru je plný různých míst pro odpočinek nebo zábavu. Nechybí ani parádní cihlový gril.

luxusní byt

Designéři si dali záležet také na zařízení koupelny, která se nese v moderním duchu stylových bytů.

luxusní byt

V horním patře je ložnice s masivní dřevěnou postelí. Své místo si zde také našel menší pracovní stůl se zavěšenými policemi pro knihy či dokumenty.

luxusní byt

Horní koupelna je skutečně impozantní. Otevřený prostor, skleněné tabule či světlé tóny dodávají koupelně opravdový pocit luxusu.

 

luxusní byt



Zdroj fotografií: contemporist.com

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *