Tipy a rady

Nábytek z palet dodá bydlení novou tvář

Jestliže hledáte inspiraci pro svůj studentský byt nebo vybavení do pergoly, může vám být v obou případech nápomocen nábytek z palet. Rozmanité, osobité a precizně zhotovené kusy nábytku, jichž si na libovolném místě jednoduše nelze nepovšimnout.

Jak vypadá moderní nábytek z palet?

Základem každé výroby je kvalitní EURO paleta. Pokud se zrovna nechcete omezovat nabídkou daného výrobce, máte tvorbu takového nábytku plně ve svých rukách. Stačí si pořídit vhodné palety a mít u sebe základní dílenské náčiní.

Vaším cílem se mohou stát výtvory, jakými jsou pohovky, křesla, stoly, židle, lavice, houpačky a mnohé další. V okamžiku, když pevně spojíte jednotlivé části, je vhodné na nábytek z palet umístit také odpovídající polstrování, matrace a ostatní dekorační doplňky podepisující se na celkovém komfortu a ohromujícím vzhledu.

Palety jsou zkrátka univerzálním dřevěným materiálem, s nímž si vyhraje každý zručný kutil. A pokud zrovna nepatříte mezi manuálně nadané, objednejte si rovnou vámi požadovaný kus nábytku.

Nezapomínejte na povrchovou úpravu

Nábytek z palet se samozřejmě umísťuje nejenom do interiéru, ale také do exteriéru. Pakliže to tak uděláte, vyplatí se určitě investovat do kvalitního nátěru neboli laku. Ten chrání dřevo před hnilobami a přináší vyšší odolnost proti nepříjemným povětrnostním podmínkám. Zároveň se prodlužuje i patřičná životnost palety.

Nebuďte konzervativní a popusťte uzdu své fantazii. Vždyť palety jsou cenově velice dostupným sortimentem, z něhož můžete vykouzlit nábytek, který svými náklady a vzhledem předčí jakákoliv komerční řešení.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *