Tipy a rady

Oblékáme stěny

TIP

Chcete něco speciálního? Použijte bílé přetíratelné vliesové tapety s plastických povrchem, které jsou přímo určeny k další úpravě pomocí tónované disperzní barvy dle vaší fantazie.

Pomocí šablon můžeme na stěnách vytvořit různý vzor. Pokud použijeme omyvatelné barvy, lze takto vyzdobit i koupelnu či toaletu. (AkzoNobel)

Aureum je novinka v dekorativních malbách. Tento tzv. zlatý benátský štuk vytváří odolný povrch mramorového vzhledu se zlatými odlesky. (OIKOS)

Ottocento je dekorativní malba s jedinečným efektem sametového povrchu, který se mění s úhlem dopadu světla na stěnu. Vyniká v klasických a ryze moderních interiérech. (OIKOS)

Milovníci retro stylu zajásají při pohledu na stylové dekorace, které jsou na stěnu aplikovány pomocí šablon. Pokud si troufnete, můžete tvořit i bez šablon, záleží na motivu a vaší zručnosti. (C 2010 AkzoNobel)

Pokud si vymalujete interiér touto světle modrou barvou, ozdobíte své stěny barvou roku 2010! (AkzoNobel)

Místo obyčejného malířského válečku budete potřebovat jiné pomůcky. Tvoříte sice originální „živý“ povrch, ale nemějte žádné obavy, díky pomalu schnoucímu nátěru je to velmi jednoduché. Pomocí speciálního razítka nabo válečku docílíte zajímavého efektu, široký robustní štětec nebo rukavice pomůže vytvořit tzv. mramorový vzor. Možná vám to zabere méně času než tradiční nátěr, ale musíte pracovat velmi rychle, aby nátěr nezaschl. (Foto: Schröner Wohnen Farbe)

Náš útulný byt

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *