Tipy a rady

Sháníte pracovní oblečení pro elektrikáře? Víme, podle jakých aspektů vybírat!

S důrazem na pevné a funkční kalhoty

Velká letní horka jsou už dávno pryč, a tak se vyplatí vyměnit krátké šortky za klasické kalhoty. Ty by měly být maximálně pevné, jelikož především v exteriéru se elektrikáři pohybují v místech, kde je vcelku velké množství různých ostřejších předmětů. Kalhoty by měly být také zateplené a mít odolnost vůči vodě. Stejně tak nesmí v žádném případě látku profouknout vítr. Při nákupu pracovních kalhot pro elektrikáře se také nebojte vsadit na model disponující větším množstvím kapes. Prakticky všichni elektrikáři u sebe mají spousty komponentů a pracovního nářadí, takže se takové kapsy budou stoprocentně hodit.

Elegantní softshellová bunda

Ochrana před zimou se nesmí podcenit, a tak je vhodné vyměnit klasickou elektrikářskou vestu za správnou bundu. Výbornou volbou jsou zejména softshellové modely engelbert strauss vyznačující se ochrannou vrstvou proti větru i vlhkosti. Stejně jako u kalhot se vyplatí zaměřit se na přítomnost dostatečného množství kapes. U bundy je vhodné, když má i kapsy vnitřní, jelikož i do nich lze ukrýt třeba doklady a nejrůznější elektro příslušenství.  

Pokrývka hlavy jako nezbytnost

Studený vítr je neskutečně nepříjemný. Z toho důvodu se nebojte nakupovat také nejrůznější pokrývky hlavy. Optimální jsou pletené čepice, nicméně k dispozici jsou také například čelenky, případně i kukly. S těmi se pracuje především v zimě při tuhých mrazech.  

Vsaďte na profesionální pracovní oděvy a příslušenství

Nakupovat levné neznačkové pracovní oblečení by bylo velkou chybou. Optimální je vsadit na některou z osvědčených světových značek. Mezi ty bezesporu patří i oblečení engelbert strauss. Tato německá firma působí na trhu úspěšně již od roku 1948, a když se podíváte do jejího portfolia, jistě si vyberete.  

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *