Tipy a rady

Silvestr je tu! Jste správně připraveni?

Tabule plná lesku a světel

silvestrovská tabule

Velmi jednoduchá kombinace černé a bílé, doplněná o zářivé doplňky okouzlí každého. Výzdoba je velmi jednoduchá, postačí pár svícnů se svíčkami, bílé vázy s obarvenými větvičkami, které můžete ozdobit třeba světýlky.

Nostalgická výzdoba

silvestrovská tabule

Krásné talíře s hodinami jsou opravdu kouzelné a perfektně se hodí pro tento den. Ubrousek můžete doplnit o masku, kterou si pak můžete nasadit při večerním tančení či zábavě. Stůl pak stačí vyzdobit třeba stužkami, které přes ostrý nůž nebo nůžky zvlníte do krásných spirálek.

V jednoduchosti je krása

silvestrovská tabule

Krásna, přitom velmi jednoduchá výzdoba jsou baňky, stužky a karnevalové čepice. Vykouzlí krásnou silvestrovskou tabuli během pár minut. Pokud nemáte karnevalové čepice, postačí barevný papír, který smotáte do kuželu.

Krásná zlatá

silvestrovská tabule

Nádherná a dech beroucí je výzdoba ve zlaté a bílé barvě. Obyčejný porcelán se se zlatými doplňky promění v luxusní dekoraci. Použít můžete svícny, vázy, do kterých naaranžujete květiny, talířky, mističky nebo zlaté pohárky na šampaňské.

Trocha luxusu

silvestrovská tabule

Krásně prostřenou tabuli můžete mít také díky jednobarevnému ubrusu třeba v čerené nebo černé barvě, doplněném o bílé talíře a větvičky, které položíte doprostřed stolu. Přidejte pár svíček a tabule je připravená na silvestrovskou večeři.

Nezapomeňte na silvestrovský dort

silvestrovská tabule

O půlnoci s přípitkem si můžete také rozkrojit krásný silvestrovský dort, na kterém si pochutná nejeden mlsný jazýček. Krásně vypadá a také tak chutná.

Zdroj fotografií: https://cz.pinterest.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *