Tipy a rady

Trendy v bydlení pro rok 2017, aneb co letos bude v módě?

Hravé závěsy

trendy bydlení 2017

Závěsy od stropu až po podlahy mají mnoho výhod. Majitelům menších prostorů vykouzlí dojem většího stropu a tedy i většího prostoru celkově. Kouzlete se závěsy, které vám pomohou zútulnit vaše bydlení

Prádelny hitem roku 2017

trendy bydlení 2017

Prádelny se poslední dobou stávají další oblastí našich interiérů, kde jsou majitelé ochotni investovat nemalé části do vkusných designových kousků, které vykouzlí příjemné pracoviště pro jejich majitele. Není od věci si zpříjemnit praní prádla krásným žehlícím prknem, či elegantní skříní pro uložení pracích prostředků a prádla.

Béžová barva je letos v kurzu

trendy bydlení 2017

Ať už v ložnici, obývacím pokoji či na chodbě. Všude tato barva dokáže krásně splynout. Je to elegantní a vkusná barva, která se dá skvěle kombinovat i s ostatními barvami jako je červená, zelená, modrá nebo hnědá.

Intimní a romantická ložnice

trendy bydlení 2017

Letošním trendem pro výběr barev do vašich ložnic bude rubínově červená, barva maliny, karamelová a černá. Jsou to krásné barvy, které v ložnici vykouzlí intimní a romantickou atmosféru, která je zároveň uklidňující a manželé tak mohou v příjemném prostředí nabýt energii na další pracovní dny.

Bílá barva pro kuchyně

trendy bydlení 2017

Bílá barva dřeva je kouzelná. Dodává pocit většího prostoru, je to barva čistoty a probouzí fantazii. Proto se dokonale hodí právě pro kuchyně, kde se stala hitem pro tento rok. Skvěle se také kombinuje s dalšími barvami.

Ostrůvky nezbytným pomocníkem v kuchyni

trendy bydlení 2017

Tzv. ostrůvky v kuchyních jsou velkým trendem poslední doby. Není tomu jinak ani letošní rok. Jsou velmi populární a majitelé velkých kuchyní si je oblíbili. Získají tak snadno další pracovní plochu a navíc se dají využít i jako barový stůl, kde může rodina posnídat v případě, že není místo pro klasický jídelní stůl.

Šestihranné dlaždice

trendy bydlení 2017

Letošním trendem nejenom pro kuchyně je také obložení šestihrannými dlaždicemi. Vypadají velmi elegantně a jednoduše. Což se pro moderní minimalistické kuchyně velmi hodí. Toto obložení však nemusí být nezbytně doplňkem pouze pro kuchyně.

trendy bydlení 2017

Využít obložení můžete také v koupelnách nebo na toaletách, kde bude vypadat velmi dobře. Zkuste sáhnout třeba po tapetě s šestiúlehlníky a vytapetovat s ní stěnu v obývacím pokoji. Určitě vás výsledek dostane.

Orientální a tropické potisky

trendy bydlení 2017

Pro letošní rok se staly trendem také tapety, doplňky, koberce či čalounění v orientálním stylu. Co se inspirovat tímto trendem a vdechnout svému domovu trochu orientálního nádechu? Orientálních doplňků je na trhu široká škála, stačí si jen vybrat ten, který vám padne do oka.

Soukromí nadevše

trendy bydlení 2017

Dříve byly otevřené prostory velmi moderní. Dnes se tyto velké místnosti rozdělují do menších sekcí například květinovými stěnami nebo závěsy. Jde o to vytvořit ve velkém prostoru pocit soukromí a i obývací pokoj s jídelnou rozdělit na dvě jednotlivé části tak, aby se vzájemně nerušily.


Zdroj fotografií: pinterest.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *