Tipy a rady

Úklid bytů či kanceláří jen od profesionálů

Pomoc v domácnosti či úklidové služby do kanceláře si přece chcete opatřit proto, abyste zajistili péči o domácnost nebo pořádek v kanceláři. Pokud své rozhodnutí pořádně nezvážíte a úklid svěříte nezkušeným lidem, může to dopadnout velmi špatně. Jak zjistíte, zda se jedná o profesionální uklízečku? Zde je pár rad.

Úklidová služba si váží svých klientů

Negativní zkušenosti s profesionálním úklidem bytu nebo kanceláře má velmi mnoho lidí. Týká se to například toho, že vám uklízečka v bytě něco zničí nebo nedej bože ukradne. Žehlení košile nemusí vždy dopadnout nejlépe, zvláště pokud si najmete nezkušenou pomoc do domácnosti. Profesionalita pomocnice v domácnosti spočívá v tom, že pokud se stane něco, co můžete prokazatelně dokázat, škodu vám uhradí.

Pomoc v domácnosti a prokazatelná profesionalita

Při objednávání pomocnice do domácnosti si všímejte také toho, jak s vámi komunikuje. Jde o profesionálku? Ví, co dělá a své služby neustále inovuje? Tak, jako každá oblast služeb, i úklidové služby mají své zákony, které jsou základem kvalitní péče. Předtím, než si úklidové služby do domácnosti objednáte, zeptejte se zájemců o práci uklízečky na jejich předešlé zkušenosti. Pokud vám budou vyhovovat, nemáte nad čím přemýšlet.

Zodpovědný úklid

Představte si situaci, že přijdete domů po náročném dni a hned po otevření dveří na vás čeká klouzání se po příliš mokré podlaze. Praní bílého prádla s barevným také není příliš zodpovědným činem. Všímejte si, jak vaší pomocnici v domácnosti záleží na vaší bezpečnosti či kvalitě služeb. Vaše bílé prádlo to už sice nezachrání, ale svými referencemi můžete jiné upozornit na její nedbalé chování.

 

Potřebujete někoho na úklid bytu či úklid kanceláří, ale nevíte kde hledat? Na portálu www.domelie.cz najdete množství inzerátů od soukromých osob, které nabízejí úklidové služby. Kromě toho, že v profilu hned zjistíte, kolik u nich stojí hodina práce, si můžete přečíst i jejich zkušenosti s úklidem a vyfiltrovat ty, které vám svými zkušenostmi vyhovují, a které ne.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *