Tipy a rady

Útulné bydlení podle moderních trendů od Biano

Jste nadšeni z nových trendů v oblasti bydlení, ale nevíte, jak je použít u vás doma? Často jste mysleli na služby bytového designéra, ale nemáte peníze nazbyt? Vytvořit si pravé teplo domova a přitom žít v moderním prostředí, které by vyhovovalo všem členům rodiny, není snadné. Nevíte si rady s nákupem sedací soupravy, křesla, lampy anebo tapety? Unikátní inspiraci najdete na webu Biano.

Dejte průchod své fantazii

Obdivujete bydlení u svých známých, kteří umí sladit každičký detail? Nenechte se zahanbit a podívejte se na web Biano, kde najdete více než 60 000 inspiračních fotografií interiérů a exteriérů od českých designérů. Aby toho nebylo málo, prohlédnete si na 400 000 produktů ze stovek e-shopů. Dříve nežli začnete budovat svou domácnost, inspirujte se na webu, kde to hýří nápady a aktuálními novinkami v bydlení.

Úspěšný den začíná v ložnici

Když vstanete špatnou nohou, celý den je na nic. Člověk potřebuje odpočinek. Úžasný spánek si dopřejete v hebkém a na omak příjemném povlečení od českých výrobců a osvědčených prodejců světových značek. Jen si představte, jak se vám bude usínat a vstávat! Slaďte si ložnici podle svého gusta a myslete nejen na nádherné kvalitní povlečení, ale také na vzhled zdí. Dopřejte svým stěnám moderní tapety, které dodají vaší ložnici skvělý výraz.

Pracovna jako ze žurnálu

zdroj foto: https://www.biano.cz/inspirace/8091-byt-se-stresni-terasou

Trávíte mnoho času ve své pracovně? Jistěže máte praktický psací stůl, nábytek a pohodlné křeslo, ale kde relaxujete a nabíráte novou energii? Opatřete si pohodlnou pohovku, kde se natáhnete a uvolníte se od pracovních povinností. Vedle pohovky nesmí chybět stylová lampa, která navodí příjemný pocit tepla a zároveň se postará o přísun světla. Inspirace z webu Biano je pestrá. Dejte šanci své fantazii a kombinujte. Rady zkušených českých designérů vám pomohou vytvořit elegantní a přitom praktické bydlení.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *