Úložné prostory

Ložnice není jen postel

Kromě nočních stolků a knihovniček patří ke standardnímu vybavení této místnosti také úložný prostor – skříň, ve které se kromě lůžkovin ukládá také oblečení. Může se jednat o kus nábytku z ložnicové kolekce, který bude ve stejném stylu jako postel a třeba i toaletní stolek. Toto řešení je ale poměrně náročné na prostor a pak také stylový nábytek nemusí každému padnout do oka.

Efektní i efektivní řešení nabízejí vestavěné skříně. Jejich povrch a řešení výrobce snadno přizpůsobí ostatnímu vybavení ložnice, zvolit si můžeme nejen materiál, ale i barevnost provedení a především – jedná se o výrobek zhotovovaný přesně na míru určenému prostoru. V praxi to tedy znamená, že vestavěnou skříň můžeme mít přes celou jednu stěnu ložnice stejně dobře, jako pod okenním parapetem nebo v koutě za dveřmi. Důležité je přesné zaměření prostoru a zvolení vhodné varianty. Dodavatel pak doslova „ušije“ skříň na míru.

Vestavěný nábytek je velmi praktickým i pro svoje vnitřní řešení – skříně jsou dodávány včetně vnitřního vybavení, drátěného programu nebo policových systémů, kde výrobce myslí doslova na všechno. Prostor bývá členěn podle plánovaného využití – může mít část závěsnou, pro věšení ramínek s šaty a obleky, systém drátěných košů pro odkládání drobnějších kusů šatstva – ponožek a prádla, věšáky na kravaty, botník, police na odkládání krabic nebo složeného ložního prádla. Záleží jen na spotřebiteli, kterou výplň a variantu si objedná. Další obrovskou předností, šetřící zejména prostor v místnosti, je vybavení vestavěných skříní posuvnými dveřmi.

Zdroj foto Indeco

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *