Úložné prostory

Šatny a předsíně pro náročné

Nový koncept moderní předsíně

V této době už neplatí, že se vše musí schovat do skříní. Oblíbeným se stal i otevřený sloupový systém. Je to nadčasové a elegantní řešení, které se jednoduše stane součástí vašeho interiéru. Umístěte jej do předsíně, ložnice nebo i do otevřeného prostoru na vašem pracovišti. I v takových prostorách nebude nijak narušovat pracovní prostředí, vypadá totiž atraktivně a elegantně. 

Otevřené šatny vám dají prostor k tomu, abyste si mohli vyhrát s výběrem doplňkových systémů. Matné šatní tyče na ramínka, kravaty, kalhoty, drátěné koše na spodní prádlo a další doplňky, poličky, zásuvky i botníky. Každý prostor vyřešíte jednoduše, prakticky a elegantně. Pokud však upřednostňujete kombinaci otevřeného a úložného prostoru, můžete si stěnu skombinovat s designovou vestavěnou skříní.
 
Abyste si nejprve mohli udělat představu, vyzkoušejte jednoduchý a velmi pohodlný 3D návrhář. Zadejte rozměry, vyberte si materiál, vnitřní vybavení skříně a hned získáte představu o tom, jak bude vypadat právě vaše vestavěná skříň.
 
I oblečení potřebuje svůj vlastní prostor
 
To tvrdí především ženy, které potřebují dostatek místa na veškeré oblečení, boty, kabelky a doplňky. Nechte si vyrobit na míru vašim prostorám funkční a nadčasovou šatnu. Sjednejte si schůzku a nechte si poradit, co je pro vás vhodné.
 
 
Moderní koncept šaten splní očekávání snad každé mladé ženy a konzervativní dámy. Zejména i proto, že na takových místech se mohou realizovat. Pořídit si pěkné a veselé doplňky i nábytek jako jsou úložné boxy, dekorativní zrcadla, designové stolky i pohodlná křesílka. To vše zkrátka do šatny bezesporu patří.
 
 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *