Zahrada

Jaro je tu! Jakou vybrat zahradní techniku pro vaše práce?

Nejdříve je určitě nutné se zbavit spadaných větví, k tomu vám dopomůže nejlépe nějaká akumulátorová řetězová pila, případně další druhy řetězových pil. V dnešní době jsou již takovéto pily finančně zcela dostupné a pokud zároveň využijete srovnání cen, můžete i zajímavě ušetřit.

Po odstranění největších překážek je určitě čas na kultivaci trávníku. Po letošní zimě bude jistě velká část z vás bojovat s travní plísní, kdy je jediné efektivní řešení zasení trávníku nového. Pokud tento článek čtete již v době, kdy trávník nabírá na síle, či jste problémy s plísní neměli, jistě budete potřebovat jakoukoliv sekačku. Vřetenová sekačka se jeví jako nejvhodnější řešení, opět jako v případě pil platí, že investice vás čeká, nicméně neměla by ohrozit váš rozpočet – sekačky se dají koupit v nejrůznějším cenovém rozpětí.

Na většině zahrad je nutné také mnoho oprav nejrůznějšího charakteru, ať je to zahrada u vašeho bydliště, či opravujete chatu, kam vyjíždíte na rekreaci z města. Základní sada nářadí by neměla chybět v žádné domácnosti, tím méně v té, která se stará o zahradu. Můžeme vřele doporučit např.
nářadí Knipex, ale použít můžete jakékoliv nářadí – opět je vhodné použít srovnání cen, tedy i u zahradního nářadí.

Pokud máte již zahradu připravenu k relaxaci a předpokládáme i lepší počasí, než je v posledních dnech, bude na čase si zahrady užít i jiným způsobem. Ano, je to grilování. Nabídka grilů je dnes skutečně obrovská, pro ty, kdo mají raději jednodušší grily a “přirozenější” způsob grilování, doporučujeme určitě gril na dřevěné uhlí. Bývají obvykle zdaleka nejlacinější, co do vstupních nákladů, tak do provozu. Pokud budete vybírat
zahradní grily dražsí, určitě raději porovnejte ceny, je přeci zbytečné platit více.

Srovnávač cen Monitor.cz přeje všem zahrádkářům i milovníkům přírody krásné jaro.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *