Zahrada

Místo řečí důkaz! Woodplastic® terasa – krásná i po letech.

A jak woodplastic® terasa po letech v exteriéru vypadá?

Na terasu 6 let svítí sluníčko, prší, sněží, je vystavena mrazu. Terasa nebyla natírána ani mořena, pouze před začátkem sezóny omyta proudem vody. A výsledek? Stejně krásná barevnost, prkna nešednou, drží tvar, žádné třísky.

Co je to woodplastic®?

Woodplastic® je materiál složený ze dřeva (60%) a polymeru (HDPE – 40%). Je odolný proti UV záření, mrazu, chlorované i slané vodě. Evropský výrobce garantuje záruku až 25 let proti hnilobě, dřevokazným houbám a hmyzu, životnost je přibližně 50 let. Prkna se nemusí natírat ani mořit, nečistoty stačí většinou omýt proudem vody. Profil terasového prkna je plný, probarvený, prkna není nutné spádovat. Pro více informací o materiálu woodplastic® klikněte ZDE.

Pozor! Není WPC jako WPC.

Existuje řada výrobců WPC materiálů, ale ne každý používá kvalitní suroviny. Při výběru je nutné dbát na přesné složení materiálu, zda je profil prkna plný (není nutno spádovat, lepší vlastnosti a živostnost) nebo dutý (nutno spádovat, zpravidla horší živostnost a vlastnosti), kde byl materiál vyroben, jaké jsou garance a reference na dodavatelskou firmu.

Kde si lze woodplastic® terasu prohlédnout?

Chcete se přesvědčit sami? Přijeďte se podívat do největšího woodplastic®  terasového centra v Praze – Ústřední 30, Praha 10 (www.terasove-centrum.cz).  Čeká vás zde tým vyškolených specialistů, kteří vám ochotně poradí. Realizace může být kompletně na klíč, případně je možné si zakoupit pouze terasová prkna. Montáž terasy je snadná a rychlá. Pouze společnost WPC-Woodplastic a.s. nabízí svým zákazníkům 6 let zkušeností na trhu a více než 50.000 m2 zrealizovaných teras a největší sklad WPC prken v ČR, ihned k odebrání!

Kontakt: wpc@woodplastic.cz, tel: 241 403 291, 725 458 707, www.woodplastic.cz, www.mojeterasa.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *