Zahrada

Usnadněte si práci na zahradě se správnou technikou. Co by vám nemělo chybět v nadcházející sezóně?

Údržba trávníku

Už od jara je potřeba věnovat dostatečnou pozornost trávníku. První střih je důležitý a po něm by mělo následovat dosetí volných míst. Majitelé větších zahrad jistě ocení zahradní traktory, se kterými je sekání snadnou záležitostí. Na menším pozemku stačí klasické motorové sekačky, jejichž výhodou jsou menší rozměry a skladnost. Další alternativou jsou robotické sekačky, které obstarají téměř veškerou práci za vás a jsou nejvhodnější pro použití na malých dvorcích okolo domu.

Péče o keře

I keře a živé ploty si žádají pozornost a důkladnou úpravu. Buď se do toho můžete pustit s pomocí klasických zahradnických nůžek, což je vhodné pro menší živé ploty a keře. Pokud chcete lepší výsledek za kratší čas, nebo máte rozsáhlé keře žádající si úpravu, křovinořezy vám výrazně pomohou. Vyberte si kvalitní stroj s pohodlným držením a nejrůznějšími vychytávkami pro příjemnou obsluhu a práci.

Ušetříte čas a námahu

Jenom opravdoví milovníci poctivých starých tradic nedají dopustit na sekání kosou a používání výhradně nemotorizovaného nářadí. Pro modernější zahrádkáře, kteří chtějí mít svou práci rychle a kvalitně odvedenou, jsou tu traktory, stroje a sekačky. Výrazně šetří čas i námahu nemluvě o profesionálním výsledku. Jestli to tedy myslíte se svou zahradou vážně a nejedná se jenom o malou předzahrádku před domem, investujte do kvalitní techniky.

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *