Zahrada

Venkovní betonová dlažba? Láska na první pohled!

Zapomeňte na zahradní chodníčky z přírodního kamene anebo jiných materiálů. Vsaďte na betonové cestičky, chodníky a obrubníky. Svou důležitost mají v okolí rodinných domů a venkovních stezek, sídlišť, veřejných prostranství, parků, dvorků. Betonová dlažba, to není jen zámkové zpracování a šedé zbarvení. Dnes si můžete pořídit dlaždice, tvarovky, bazénové lemy, schodišťové prvky i okrasné tvárnice v mnoha nápaditých provedeních, jako jsou imitace dřeva, kůry či kamene.

Kam patří zatravňovací dlažba?

Většina lidí moc dobře ví o zámkovém provedení anebo o speciálních zpracováních dlaždic pro nevidomé, ale v čem je výjimečná zatravňovací dlažba? Tento typ upotřebíte v případě nutnosti vydláždění parkovacího místa či zpevnění mírně skloněného svahu. Rovněž se hodí jako drenáž. Se zatravňovací dlažbou se rychle a jednoduše manipuluje. Po skončení práce budete odměnění nádhernou plochou. Nutno zdůraznit, že jde o mrazuvzdorný produkt opatřený ochranným systémem Protect System In proti znečištění a pronikání vody.

Obrubníky v hlavní roli

Otevřete si webové stránky společnosti Presbeton a podívejte se na bohatý sortiment betonových produktů. V každém případě vás zaujmou i doplňky ke komunikacím – silniční, zahradní, chodníkové i bezbariérové obrubníky. Svou pozornost si zaslouží i silniční přídlažba a dělící prvky. Ženám padnou do noty stylové květináče a početnějším rodinám stojany na kola.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *