Ostatní

Za inspirací na podzimní veletrhy ABF

Hlavním veletrhem ze souboru je FOR INTERIOR – veletrh nábytku, interiérů a designu, na kterém se představí řada špičkových českých i zahraničních nábytkářů. Z osvědčených českých výrobců se zúčastní například společnost Dřevojas vyrábějící skvělý koupelnový nábytek, firmy ROTT a  UNIS-N se svou tradiční dřevěnou výrobou nebo držitelé Grand Prix z jarních veletrhů – společnosti Nadop a Kaplan nábytek.     

Ze zahraničních nábytkářů si určitě nenechejte ujít expozici výrobce sedacích souprav Ponsel nebo společnosti Tempur,  s jejími unikátními matracemi, které se mohou pochlubit materiálem certifikovaným americkou vesmírnou společností NASA. 

oBydleni.cz ve spolupráci s ABF vyhlašuje soutěž o 16 volných vstupenek na soubor těchto veletrhů. Soutěž najdete ZDE

Žádný interiér se neobejde bez vhodných bytových doplňků, které najdete na veletrhu FOR DECOR & PRESENT. Renomované firmy nabídnou designové koberce, tapety, osvětlení i bytový textil. Naším tipem je expozice Selene, kde si můžete prohlédnout jedinečné designové osvětlení z dílny italské Artemide nebo české rodinné firmy Vavex, která vyrábí přes 1000 druhů tapet. Také pro milovníky floristiky a stolování bude připraveno mnoho atraktivních stánků. Nedílnou součástí veletrhu je i sekce dárkových předmětů, které bude vévodit reprezentativní expozice firmy BRAND GIFTS nabízející luxusní manažerské doplňky světoznámých značek. 

Třetím ze série veletrhů je FOR GASTRO & HOTEL, jehož tématem je gastronomické zařízení, vybavení hotelů a restaurací. K vidění bude špičkové vybavení jako jsou nože F. DICK, které předvede společnost ORS, , ukázku luxusního stolování připraví společnost Candola, která předvede také švýcarské příbory SOLA SWITZERLAND.  Z technologií a zařízení pro gastronomii se budou prezentovat firmy RETIGO, PEKASS, WINTERHALTER, GASTROART, IMESO, SCA Tork  a další.  

Veletrhy bude doprovázet bohatý doprovodný program plný soutěží a přednášek, kterému bude vévodit velká návštěvnická hra „Podzimní favorit veletrhů“, která na základě hlasů od návštěvníků rozhodne o nejpopulárnějším exponátu podzimu. A jakou cenu získá jeden z návštěvníků? Poukaz na sestavu na míru vyrobeného koupelnového nábytku svitavské firmy Dřevojas v ceně 50 000 Kč. 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *