PR články

S úvěrem ze stavebního spoření postavíte dům snů

Abyste dokázali zaplatit stavební materiál a práce stavební firmy, potřebujete finanční rezervu, kterou vám poskytne právě některý z bankovních domů s bohatým úvěrovým portfoliem. Dokonce je velice atraktivní možností úvěr ze stavebního spoření.

Jak využít úvěr ze stavebního spoření?

Už samotný název napovídá, že se úvěr ze stavebního spoření váže na stavební spoření. Jestliže tedy šetříte u Modré pyramidy a máte našetřeno alespoň 25 % sjednané cílové částky, potom si můžete o tento druh úvěru požádat. Hlavní výhodou je nízká úroková sazba. Ba dokonce vás potěší, že do částky 700 tisíc korun nepotřebujete ručitele, ani nemusíte zastavovat nemovitost. Znamená to tedy, že pokud potřebujete půjčit například pouze 500 tisíc korun, nemusíte ničím ručit.

Další předností je, že tento úvěr se dá využít jak na výstavbu rodinného domu, tak i na rekonstrukci vašeho stávajícího obydlí.

Anebo chcete jen rekonstruovat?

V případě, že nemáte stavební spoření, vám Modrá pyramida nabízí alternativní řešení, kterým je půjčka na rekonstrukci. V rámci této půjčky je vám poskytnuto až 700 tisíc korun, přičemž z těchto peněz můžete udělat novou střechu, dát domu nový kabát, nebo zkrášlit interiér. Splátky tohoto úvěru s úrokovou sazbou od 4,99 % p.a. si rozložíte až na 15 let.

Pokud chcete výhodně financovat bytové potřeby, zapomeňte na nevýhodné nebankovní nabídky, raději se podívejte na rychlý úvěr od Modré pyramidy, který vám vyhoví ve všech požadavcích.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *