Stavba

I 100 let starý dům může získat moderní design

Majitelé domu si přáli, aby jejich domov rozkvetl v dokonalé místo pro sdílení společných chvil.

rekonstrukce domu

Přáli si místo, které bude vhodné pro mladou rodinu a bude splňovat všechny jejich požadavky a nároky.

rekonstrukce domu

Celý interiér je zařízený ve vzdušných, světlých barvách, které prostor opticky zvětšují. Nová kuchyně má moderní bílé skříňky a kamennou pracovní desku, zatímco ostrůvek má černý podstavec, který ladí s černými okenními rámy. Celkově je kuchyně zařízená v jednoduchém minimalistickém stylu. Ideální styl pro kuchyni. Nechybí ani elegantní osvětlení.

rekonstrukce domu

Vedle kuchyně je prostorná jídelna. Díky vysokým stropům se tak stává prostor velkým a elegantním, zatímco posuvné dveře na každé straně jídelny umožňují průchod do zahrady. V jídelně naleznete pár mistrovských kousků jako originální lustr nebo dokonalý portrét, jenž se stává skvělým akcentem celého prostoru.

rekonstrukce domu

Z jídelny se dostanete na venkovní terasu, která má vestavěnou lavičku i prostor pro sázení bylinek či jiných rostlin. Nechybí ani venkovní ohniště v moderním stylu.

rekonstrukce domu

Naproti kuchyně je vzdušný obývací pokoj, ve kterém jsou umístěny designové prvky z původního domu, jako je stropní lišta a původní krb.

rekonstrukce domu

Zrekonstruovány byly i další místnosti v domě. Proměnou si prošla i tato překrásná ložnice v bílém tónu s šedými akcenty.

rekonstrukce domu

V ložnici nechybí ani dřevěné okenní sedadlo s kouzelným výhledem do zahrady.

rekonstrukce domu

Hlavní koupelna má velké šedé dlaždice, které pokrývají stěny i podlahu. Skleněná přepážka rozděluje koupelnu na samostatný sprchový kout a prostor s umyvadlem.

rekonstrukce domu

Ve druhé koupelně byl ponechán původní krb jako designový prvek. Zbytek koupelny byl oživen velkým zrcadlem a elegantní závěsnou skříňkou pro umyvadlo v dřevěném provedení.

rekonstrukce domu

Zdroj fotografií: Diona Robesona, contemporist.com

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *