Tipy a rady

4 tipy, jak oživit vaši lednici

Tapeta v retro stylu

Starou a již nemoderní lednici můžete proměnit v nový kousek v moderním retro stylu. Pokud máte kuchyni zařízenou v klasickém stylu s prvky retra, padne sem jako ulitá. Stačí si pořídit samolepicí tapetu s retro vzory. Sáhnout však můžete i po výrazných geometrických tvarech nebo odvážných barvách. S touto tapetou pak polepte vaši lednici. Lednice nemusí být pouze nudným spotřebičem, který v kuchyni zabírá místo. Podívejte se na kombinované chladničky výrobce Gorenje, které jsou nejen nabité praktickými funkcemi, ale můžete si je pořídit i v mnoha zajímavých barevných provedeních.

 

4 tipy, jak oživit lednici

Washi pásky na všechno

Washi pásky nemusí sloužit jen na dekorování papírů, přáníček nebo diářů. Mohou se požít na zarámování fotografií či plakátů na stěnách, k dekorování skleněných svícnů a váz nebo také na oživení lednice. Chcete pásky vodorovně, svisle nebo zšikma? Vyberte si a pusťte se do práce. Můžete střídat různé barvy pásky nebo použít jen jednu barvu. Záleží jak máte laděný zbytek kuchyně i to, jak moc jste odvážní nebo nikoli. Pokud se nebojíte barev, vytvořte si na lednici barevnou duhu. Jsou to papírové pásky, které se dají v případě potřeby snadno sundat zpět, přičemž lednici nijak neponičí.

 

4 tipy, jak oživit lednici

Barva na tabuli

Potřebujete místo, jak si snadno a rychle poznamenáte nákupní seznam nebo povinosti členů rodiny? Natřete si lednici barvou, která se používá na školní tabule. Vedle položte krabičku s křídami a kdykoliv bude potřeba, snadno cokoliv poznamenáte.

 

4 tipy, jak oživit lednici

Lednice jako plátno

Natřít lednici barvou a použít ji jako malířské plátno? Že to zní jako nesmysl? Ale proč? Právě takovým nápadem a vašim vlastním výtvorem oživíte lednici velmi originálně a věřte, že takovou lednici nikdo mít určitě nebude.

4 tipy, jak oživit lednici


Zdroj fotografií: pinterest.com, postris.com, brit.co, pixabay.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *