Retail Info – magazín o maloobchodu, články, rozhovory, videa, konference, názory, diskuze, analýzy, rady, maloobchodní řetězce, dodavatelé

Kuchyne Oresi - Kuchyně diskuze

Nacházíte se v kategorii Kuchyně. Prohlédněte si:

Nejste přihlášen. Jako registrovaný uživatel získáte možnost editace vlastního uživatelského profilu (kontakty, popisky, foto...), sledování diskuzí či obdržení informací o aktuálních novinkách.
» Registrovat se můžete zde.

Kuchyne Oresi (Kuchyně)

Re: Re: Re:

autor: Hans - 67.159.44.xxx

30.12.2008 8:49

Hurá tak my máme novou kuchyň byli nám ji namontovat včera. Už před svátky jsme vyrvali tu starou a zedník to trochu upravil, a včera už jedem pěkně v nové. Stědrovečerní večeře se konala v restauraci tak si to děti náramně pochalovaly, protože nemusely umývat nádobí.

Re: Re: Re: Re:

autor: Tereza - 77.93.216.xxx

31.12.2008 9:38

To se máte, nám to vyjde na montáž až po novém roce

a co Gorenje?

autor: Petra - 213.194.221.xxx

21.12.2008 15:35

Mě se líbí Gorenje kuchyně, má prosím někdo zkušenost?? Děkuji Petra

Re: a co Gorenje?

autor: Staňka - 77.93.216.xxx

29.12.2008 12:39

Ahoj, sousedi si koupili kuchyň od gorenje,a ta montáž to byl děs a hrůza, namontovali jim prvně skříně a pak dlouho čekali na dvířka, a pak když se dočkali tak se jim pokazila vestavěná lednice, byla už v reklamaci několikrát, ale žádná sláva, sama od sebe přestane chladit. Nejsou z toho moc nadšení.

Re:

autor: lgůslgkůskg - 89.102.116.xxx

4.1.2009 18:24

my sme koupili super kuchyň i se spotřebičema - sklokeramická deska, trouba, myčka, digestoř a vestavná lednice za 23 tisíc!!!! Je dřevěná a nádherná, parádní, za ty peníze by sme se na lepší nikdy nezmohli, tahle je použitá ale super. Prodávaj to na http://www.kuchyn.webnode.cz/ a maj rustikální i moderní a fak slušný ceny

Re: Re:

autor: Julča - 77.93.216.xxx

11.1.2009 10:27

No jo, ale to jsou kuchyně z Berouna u Prahy, a to je jaksi od jižní moravy pěkný kus. Dívala jsem se teď na to a je tam jen jeden typ kuchyně, a fotogalerii mají taky nějakou divnou, jsou tam nafocené jen části a ne celá kuchyň.

autor: Viky - 77.93.216.xxx

24.1.2009 10:52

Taky se mi ta cena nezdá, vždyť jen ty spotřebiče stojí skoro polovinu.

Re:

autor: filip - 77.236.210.xxx

24.1.2009 15:00

ahoj Oresi nejsou čeští výrobci, ale prodejci Polských kuchyní.

autor: Nina - 77.93.216.xxx

27.1.2009 16:05

No a? To přece nevadí, ukažte mi v dnešní době něco co je opravdu jen ryze české? Nic, tedy skoro vůbec nic. A pokud ano,tak se podívejte na tu cenu. Při dnešní krizi, by si ryze české výrobky nemohla dovolit většina z nás. Nemám pravdu? Nina

autor: filip - 77.236.210.xxx

28.1.2009 23:02

Ahoj, jediný velký problém je, že mně do očí lhali (a dle příspěvků i mnohým jiným) . Spíše krize slušnosti a ne ekonomická!

autor: Robert - 193.200.150.xxx

9.2.2009 12:35

Nezlobte se na mne, ale já také prodávám zboží vyrobené v polsku a nikdy bych si nedovolil říci svým klientům že je to zboží z polska. Představte si sebe, taky byste to raději nikde neříkal, a navíc, stejně je to jedno, když Vám přinesou zboží na reklamačku, stejně to musíte vyreklamovat, a proč zbytečně klienta odrazovat od toho že je to polské zboží? Dnes je toho tolik polského a lidi o tom ani nevědí. Třeba takový lidl je plný polských a německých věcí a lidi to kupujou a vůbec jim to nevadí. Když se někomu kuchyň líbí, tak je jedno kde to bylo vyrobeno ne?

autor: Vlastislav - 193.200.150.xxx

22.2.2009 10:46

Vzhledem k tomu že jsou sponzory pořadu jak se staví sen, tak to asi žádné šunty nejsou, pak je jedno jestli to vyrábí polák nebo čech. Koupil jsem si nábytek v Ikei a bylo na něm napsane made in china, tak se pak v tom vyznejte

Re: Re: Re: Re: Re:

autor: Tomáš - 85.160.75.xxx

8.3.2009 19:57

Zdraví všechny.
Zajímavá diskuze.To že se to vyrábí v Poslku..Ehm..Ano,ALE kování je od firmy Blum-Rakousko,PD-egger,dřezy franke,spotřebiče-electrolux,zanussi,AEG (i když je to dnes jedna firma) a whirlpool=5 let záruky...Takže to není jen Polsko.Navíc záleží jak si tam tu výrobu zadají.Najde se i chyba,ale nekupujete kuchyň za půl mega.Nemůžete srovnávat auto za 200tis. s výkonem a výbavou auta za 800tisíc.A ještě k tomu.V polsku maji ted německé linky,které to vše frčí pod tlakem.Něco jak bylo u nás dříve tusculum.Taky mělo nejnovější stroje za nehorázné peníze.Jde jen o to,že je to sériová výroba=nízké náklady a levná prac. síla.Návrhy zdarma=zjistíte cenu a nejste nijak vázáni.Žádná tisícovka a víc,když to chcete vytisknout.Navíc.Zaplatíte 10% a zbytek můžete po namontování,takže máte pořád peníze v ruce...
Někde jsem četl,že truhlář je levnější.hihi.Kdepak..Nakalkuluje Vám tam vše.Že si nedávno koupil novou pilu,naostřil nástroje,nastavoval stroje a mnohem víc...A to ještě nemáte zaručené,jak to udělá!!!
Ale každý má vlastní rozum....

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

autor: Pavel - 77.93.216.xxx

9.3.2009 11:06

No Tomáši, konečně někdo kdo to tady napsal.Je to fakt že vše není jen PL. A každý musí uznat že za ty peníze je to fakt luxus. Rozhodně jsem tím nechtěl říct že by to byly levné šunty to ne. Právě naopak, že za ty peníze je to fakt luxus. A vůbec v dnešní době chce každý vše zaplatit, vždyť jen za návrhy vyhodíte majlant a pak vám truhlář řekne že to stejně neudělá a kdesi cosi, a nebo pokud to udělá tak si za to naúčtuje takovou cenu že budete mít oči na vrch hlavy.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

autor: Monika - 77.93.216.xxx

27.4.2009 10:36

Ahoj, nemáte někdo nějaký návrh z Oresi? Chtěla bych se podívat jen tak pro inspiraci. Díky Monika

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

autor: Veverka - 67.159.44.xxx

10.3.2009 7:03

Jo to je fakt, známí si nechali dělat kuchyň u nějakého truhláře, prý že to byl dokonce jejich známý, to jo, známý, chlastal jak duha, naúčtoval si za to nehorázný prachy a dodnes jim nesedí dole sokl, a šuplíky, fakt hrůza.

Re: Re: Re: Re: Re:

autor: Ráda - 77.93.216.xxx

10.4.2009 17:15

No zrovna mají akci na spotřebiče, tak to doufám do konce dubna stihnem.Už tak tak je to natěsno. Zrovna řeším jak vyřešit volné místo kolem odsavače par, manželka by tam chtěla kolem nějaké poličky nebo něco takového.Máte s tím někdo zkušenosti? Nebo i obrázky? Díky moc Radek

autor: Petr - 77.78.80.xxx

30.4.2009 16:19

Mercedes je taky z Polska.... a trenky máš z Malajsie...o to dnes už nejde. Jsme v globální vesnici:-) Kvalitu ozkouším na prodejně...

já mám asi vybráno - Oresi.

Díky za inspiraci.

autor: Brigit - 77.93.216.xxx

7.5.2009 7:15

Opravdu krásné přirovnání Mercedes a trenky :-D každý máme svoji představu o kuchyni, já jsem tyky spokojená.BB

autor: Stáňa - 193.200.150.xxx

17.8.2009 12:32

Proč tady srovnáváte kvalitu oresi s něčím kdo ví čím? Já jsem si koupil kuchyni na jaře, dělníci přišli, bez nějakých estrád ji namontovali, bez problémů, bez chyb, zkrátka tak jak má být. Kuchyně je v pořádku a rozhodně nevypadá na to že by potřevovala reklamaci. Je to kvalitní kuchyně jako každá jiná.

Vyhledávání

Tipy a rady

Reklama Etarget